CITEȘTI

Review: Conferinţa Ambient Expo. Interior. Exterio...

Review: Conferinţa Ambient Expo. Interior. Exterior. Tendinţe

Distribuie articolul:
Share

Pe 24 martie am co-organizat, alături de Romexpo şi Dizainăr, conferinţa Ambient Expo. Interior. Exterior. Tendinţe, în spaţiul Dizainăr şi Bucin Mob.

Ne-a plăcut foarte mult vibe-ul evenimentului şi mai ales faptul că am aflat detalii noi de la speakeri. Mihaela Ion a prezidat conferinţa.

Carmen Blasutti, specialist de marketing la origine, coordonează echipa AMBIENT EXPO și de 7 ani organizează cu succes evenimente la nivel internațional. Ea a prezentat mai multe detalii despre AMBIENT Expo.

Mihnea Ghilduş şi Mihnea Gheorghiu au povestit despre colaborarea designer-producător şi despre cum BUCIN MOB doreşte să colaboreze cu cât mai mulţi creatori de produs din Ro. Atât BUCIN MOB, cât şi Dizainăr aşteaptă propuneri de la designerii români, şi pregătesc un super concurs pentru creativi.

Anca Spiridon a reprezentat Revista Atelierul şi, în calitate de comunicator cultural pentru diverse evenimente din România, a pus accentul pe necesitatea comunicării în proiectele de design şi a comunicării designerilor şi creatorilor de produs între ei.

Mihai Culescu, peisagist – RPR Birou de studii contemporane, a prezentat tema „Tendințe în peisagistică: public și privat“ cu multe exemple de bune practici naţionale şi internaţionale.

În domeniul designului de interior, de produs şi cel al amenajărilor peisagistice, Cristiana Zgripcea explorează frumosul alături de beneficiarii săi, găsind cele mai estetice şi corecte soluţii în scopul unui rezultat primitor, funcţional şi durabil, concretizându-şi ideile în mai mult de 100 de proiecte ce adăpostesc funcţii diferite: rezidenţial, hotelier, comerţ, industrial. Cristiana a prezentat proiectele sale de designer de interior/arhitect.

Liliana Stoica, fondatoare și artistă, este cea care a dat viață acestui tip de artă în România și care, încet dar sigur, ajunge în casele oamenilor care au nevoie de mai multă culoare în preajma lor. Liliana a venit cu experienţa proprie despre cum a trecut de la nivelul de corporatist la cel de designer.

Alexandra Zaiț, reprezentanta Delta Studio, a discutat despre „Tendințe în design interior la târgurile internaționale de profil – Cersaie 2016, Cevisama 2017, ISH Frankfurt 2017”.  Am aflat cele mai noi detalii despre statusul internaţional pentru produsele de autor.

Conferinţa a cuprins informaţii atât pentru cei interesaţi de designul de interior şi exterior, cât şi de tendinţele naţionale şi internaţionale. Vă recomandăm să staţi cu ochii pe concursul pe care îl vor propune Dizainăr & Bucin Mob, detalii în curând pe site-urile şi reţelele lor de social media.

Mulţumim ROMEXPO pentru oportunitatea de a co-organiza această conferinţă!

Mai multe fotografii aici.

 

 

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share