CITEȘTI

Șapte, cifra norocoasă, îţi deschide drumuri noi l...

Șapte, cifra norocoasă, îţi deschide drumuri noi la Fundaţia Calea Victoriei

Distribuie articolul:
Share

La ȋnceput de aprilie, ai şapte zile de reduceri la cursuri şi ateliere care-ţi deschid drumul către proiecte noi, personale sau profesionale. Ȋntre 1 şi 7 aprilie, Fundaţia Calea Victoriei ȋţi oferă 15% reducere la cursuri de Pictură, Dezvoltare personală, Design & stiluri arhitecturale, Jurnalism şi Scenaristică.

Alege domeniul care ţi se potriveşte şi care te ajută să evoluezi aşa cum ȋţi doreşti. Ȋnnoieşte-ţi mintea cu idei proaspete, fă loc creativităţii ȋn viaţa ta, scrie sau vorbeşte-le celor din jur despre poveştile care te preocupă.

Serile petrecute la fundaţie înseamnă o investiţie ȋn dezvoltarea ta, pentru că oricare dintre cursurile pe care le urmezi poate fi un prim pas către un drum nou.

Acestea sunt cursurile incluse ȋn promoţie*:

Te-ai hotărât la ce curs vii? Trimite un mail pe [email protected] pentru înscrieri și întrebări suplimentare.

*Promoția nu se cumulează cu alte oferte și promoții. Promoţia este valabilă în perioada 1-7 aprilie, 2017, numai la cursurile menţionate ȋn listă.

––––––––––

Fundația Calea Victoriei este singurul loc din București în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii și în care întâlnești cea mai mare varietate de cursuri și evenimente culturale. De peste 10 ani inspirăm prin arte și cultură și susținem tinerii talentați. Am reușit să ducem o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, am devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori.

Ne mândrim cu peste 50 000 de cursanți care au participat la proiectele noastre și cu peste 2000 de tineri care au beneficiat de burse (participare gratuită la cursurile preferate). Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături în toți acești ani: Cercul Militar Național, Grand Hotel Continental, Universitatea Națională de Muzică din București, Banca Națională a României, Teatrul Odeon și Muzeul Cotroceni.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share