CITEȘTI

Mobilier inspirat de designul industrial

Mobilier inspirat de designul industrial

Distribuie articolul:
Share

Dacă ar fi să descriem mobilierul industrial într-un singur cuvânt, acela probabil ar fi „neconvențional”. Contrastul dintre căldura lemnului și asprimea metalului este specific mobilierului inspirat de acest stil. Potrivit celor cu o personalitate puternică, dar și cu o imaginație care nu cunoaște limite.

Colecția Industrial realizată de Metal Creativ are un design unic, cu amprente vintage personalizat după imaginația celor care își doresc acest tip de mobilier. Produsele liniei combină frumusețea fibrei naturale a lemnului cu eleganța profilelor metalice, fiind ideale atât pentru acasă, cât și pentru baruri, pub-uri și restaurante.

În continuare vă vom prezenta două piese de design din linia Industrial Metal Creativ  – Setul de mobilier Saxofon și comoda Antique.Folosind armonia universală a sunetelor, muzica are puterea de a trece dincolo de barierele limbii și a ajunge la inima oamenilor din orice colț al lumii.  Așadar, am ales să ne lăsăm inspirați de ea și în design.

Setul de mobilier “Saxofon” este compus din masă, o bancă și 2 scaune, fiind conceput atât pentru spațiile personale, cât și pentru cele publice – baruri, pub-uri sau restaurante. Este un design gândit, asemenea setului “Chitară”, pentru iubitorii de muzică care vor să transpună dragostea pentru sunet și în design-ul propriului spațiu.

Masa este realizată din tablă și lemn masiv vopsit în culori antichizate. Banca și scaunele sunt prelucrate din țeavă rectangulară de oțel vopsit, iar blatul din lemn masiv a fost vopsit în culori antichizate.

Designul comodei de lemn Antique se caracterizează prin versatilitate, integrându-se cu eleganţă atât în spațiile moderne, cât și în cele vintage.

Comoda oferă spații de depozitare practice și cochete, având atât un rol decorativ, cât și unul functional. Aceasta este realizată din profile metalice (țeavă rectangulară) și lemn de brad tratat și antichizat, iar sertarele au glisiere cu amortizor.

Despre Metal Creativ

Metal Creativ concepe și produce piese de design pentru case, restaurante, terase, baruri, orice spațiu care se vrea locuit de imaginație. Ne place să ne jucăm cu metalul și să creăm mobilier cu un design unic. Asta ne-a inspirat să lansăm o noua tehnică de design – cea a cusutului în tablă perforată de oțel.

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share