CITEȘTI

Call for Smart Romanian Design – Delta Studio Desi...

Call for Smart Romanian Design – Delta Studio Design Expo

Distribuie articolul:
Share

Primăvara marchează, în fiecare an, înnoirea showroom-urilor Delta Studio cu cele mai noi soluții de amenajări de interior prezentate la târgurile internaționale de profil. La finalul lunii mai, vom lansa noile ambiente și produse de top printr-un eveniment cu tematica Smart Home Design. Evenimentul va fi și vernisaj pentru a III-a ediție Delta Studio Design EXPO, eveniment ce sărbătorește designul românesc de calitate. Expoziția rămâne în showroom-ul principal timp de o lună, prilej pentru vizitatori să descopere noi obiecte de design românesc.

Invităm designerii români de obiect să ne trimită imagini cu propuneri de obiecte de design smart (de la mic mobilier la decorațiuni inteligente), alături de o scurtă descriere, la [email protected] până pe 30 aprilie 2017. Obiectele selectate vor fi expuse în cadrul Delta Studio Design Expo, în showroom-ul din Str. Progresului 1-3, București, timp de o lună.

Ediția Delta Studio Design Expo din 2016 (https://www.deltastudio.ro/blog/eveniment-noutati-internationale-si-design-romanesc-delta-studio-design-expo-editia-a-ii-a/) a unit zona designului de interior cu zona designului de fashion, accesorii și produs. În showroom au fost expuse creații de la peste 30 de designeri români.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share