CITEȘTI

Milano în săptămâna 4-9 aprilie a fost protagonist...

Milano în săptămâna 4-9 aprilie a fost protagonista Salonului de Mobilă

Distribuie articolul:
Share

Milano, în săptămâna 4-9 aprilie, a fost protagonistul Salonului de Mobilă, unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului. Acest eveniment este dedicat doar operatorilor din sectorul designului de mobilier și interioare, însă anul acesta a fost deschis în weekendul 8-9 aprilie și publicului larg.

În cei 2000 de metri pătrați din cadrul spațiului expozițional Rho Fiera Milano s-au desfășurat 5 evenimente: Salonul Internațional al Mobilei, Salonul Internațional al Designului interior, Euroluce, Workplace3.0 și Salonul Satellite, la care au participat 2.000 de expozanți și aproape 350.000 de vizitatori din 165 de țări.


Pentru Milano este una dintre săptămânile cele mai aglomerate din an, sunt persoane care își rezervă o cameră la hotel sau un bed&breakfast cu câteva luni bune înainte. Motivul pentru care turiștii invadează Milano nu este doar pentru a vizita Salonul de Mobilă, ci pentru a participa la evenimentele organizate în diferite zone din centrul orașului cu ocazia Fuorisalone – Milan Design Week.

Pentru iubitorii de design și nu numai, Fuorisalone, este o ocazie unică de a descoperi ultimile noutăți din lumea automotive, tehnologie, telecomunicații, artă și modă. În acest an, în 6 zile s-au desfășurat aproape 1500 de evenimente și în jur de 250.000 de persoane s-au plimbat prin cartierele din Milano în căutarea unei lansări de produs, a unei expoziții sau a unui cocktail oferit cu ocazia unei prezentări de modă.

Am norocul de a locui în Milano și am avut onoarea și plăcerea să particip la câteva evenimente Fuorisalone din zona Tortona, Brera și Lambrate, unde am întâlnit persoane interesante și am descoperit o lume fascinantă, plină de culoare, de imaginație, de noutate și de curaj.

Pentru a vă face o idee despre atmosfera ce se respira săptămâna trecută la Milano, am făcut câteva poze care sper să vă convingă să veniți în vizită la ediția din 2018, ce va avea loc între 17 și 22 aprilie.

Mai multe imagini găsiţi aici: FB Revista Atelierul


Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share