Atelierul Recomandă (11-18 mai)

Distribuie articolul:
Share

Revista Atelierul este un proiect handmade. Creat din pasiunea pentru design, cultură, pentru mișcarea handmade, și apoi a designului de obiect, dar și din dorința de a promova creatorii români, reinterpretarea tradițiilor și pur și simplu, din dorința de a aduce mai aproape consumatorii de produse made in Ro. Pornind de la această idee, recomandările mele de astăzi sunt strict în jurul Revistei Atelierul. Le poți vedea ca un fel de odă la adresa acestui frumos proiect.

De citit: Seria Teoria Cromatică

Deși avem o mulțime de interviuri inspiraționale, articole despre branding sau de opinie de calitate, m-am decis să vă recomand ceva ce s-ar potrivi la cafeaua, ceaiul sau smoothie-ul de dimineață – o serie de articole care instigă la culoare. Cât mai multă, puternică, cât mai în viața noastră de zi cu zi.

De văzut: Mărinimos

Veți spune că trișez, dar cu această recomandare din primul an al Revistei combin recomandarea de văzut cu cea de făcut (deși nu vă las, promit încă o recomandare numai bună să vă țină creativi în weekend). În această mini-serie ahead of its time, prietenii noștri de la WoodBeNice vă invită în culisele prelucrării lemnului – activitate cu tradiție pe meleagurile mioritice.

De cumpărat: Sacoșa Atelierul

Nu doar pentru că este un accesoriu must-have, dar și pentru că îndeplinește cele trei criterii de bază pentru domnițele și domnii moderni: este sustenabilă, cumpărând-o susții un proiect fain și este cât se poate de practică!

De făcut: Mini-Banchetă

Un proiect numai bun de weekend, pentru ca holul să fie mai primitor, mai comod, mai vesel – tapițeria băncuței se alege după preferințe, preferabil imprimeuri care fac inima să cânte. Sau legat de orice obsesie curentă, căci este ușor de schimbat.

De vizitat: CycleChic & Romanian DesignWeek

Ambele evenimente vor avea loc în zilele următoare și merită vititate. Duminică, domnițele își pot etala pășăriile romantice direct de pe bicicletă la festivalul Cycle Chic, iar in perioada 20-28 mai va avea loc Romanian Design Week – o săptămână concentrată cu design, unde sigur veți găsi ceva pe placul vostru.

De gătit: Fursecurile inimioase

Cui nu îi plac fursecurile? Dar dacă vin în formă de inimă? Știu, știu, sunt delicioase indiferent de mărime sau formă. Vi le recomand cu drag, pe cele făcute de colega noastră Rux, sunt perfecte!

De reciclat: Jucărie de tras

Vixy ne învață cum să reciclăm cutiile de carton și dopurile de la apa minerală. Poate că este prea devreme în an să ne gândim la reni, așa să vă propun să creați orice alt animăluț prietenos, ca nou camarad pentru aventuri pentru cei mici. Nu uita să îi pui și un nume.

Save

Save

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share