Deco-Box te invită să descoperi noua colecție de corpuri de iluminat

Distribuie articolul:
Share

Deco-Box, primul atelier de artă 3D pe lemn din România, lansează o nouă colecție de corpuri de iluminat ambiental făcute din lemn, culoare și lumină.

Soarele este elementul central al colecției Juno și anume forța și strălucirea pe care acesta îl are împotriva întunericului – vă invităm astfel în călătoria noastră către iluminatul ambiental.

Numele colecției provine din mitologia romană, zeița luminii Juno, prin care se celebra solstițiul de vară. Acesta reprezenta o victorie a luminii asupra întunericului, un timp sacru în care soarele are puterea de a crea un echilibru între noapte și zi, iar în acest moment crepusculul are durata maximă din an. Deși intunericul pare că învăluie totul, soarele va fi mereu acolo să ne arate că nu suntem singuri. Este lumina care ne arată că drumul pe care îl urmăm este cel bun și nu avem de ce să ne temem. Descoperă puterea soarelui și a luminii într-un mod inedit și natural prin corpurile de iluminat realizate din lemn masiv şi pictate manual”, explică Liliana Stoica, Artist şi Fondator Deco-Box.

Ne-am inspirat din diferitele stadii ale soarelui care influențează ritmul circadian și ne înzestrează cu un tumultum de sentimente, începând de la fiorii primilor zori ai zilei până la tainicul amurg. O putem asocia cu lumina călăuzitoare care deschide noi orizonturi, o sursă inepuizabilă de inspirație, imperceptibilă tuturor, motivul luminii difuze. Razele se întrezăresc prin fantele înguste dezvăluind textura lemnului masiv, o combinație între natură și designul modern.” explică Anda Stăncescu, Designer și Arhitect Deco-Box. “Ne dorim ca aceste corpuri de iluminat să provoace imaginația și să determine la visare, dar în același timp să conștientizeze fragilitatea și frumusețea naturii, a soarelui.

Obiectele sunt menite să ofere ambientului un nou suflet, fiind recomandate pentru iluminări de efect ale oricărui spațiu, fie că este vorba despre zone de locuit, birouri, sau restaurante. De asemenea se pot concepe proiecte personalizate pe comandă, adaptate oricărei nevoi.

Colecția  va fi disponibilă pe site-ul http://www.deco-box.ro  si în rețeaua librăriei Cărturești din București, locația Arthur Verona.

Online va fi disponibil spre vânzare tot portofoliul Deco-Box precum tablouri 3D, ceasuri geometrice, suporturi pentru lumânări sau plante precum și multe alte cadouri colorate.

Design-ul este realizat în echipă cu arhitect Anda Stăncescu și meșterul Stoica Gheorghe.

Despre Deco Box

 Pornind de la ideea ca suntem cu toții facuți din culoare, un conglomerat de vibrații și spații, spiritul artistic nonconformist al Lilianei Stoica a inceput un fir narativ care, prin bucați de lemn geometrizate și colorate, a prins viața in atelierul său de creație. Prin combinația inedită dintre lemn și culoare, Deco-Box lansează un nou trend în designul de interior, ce pune pe primul loc exprimarea personală și manifestarea originalității. „Life in Bold colors!”

Fotografii realizate de Anda Stăncescu

Comentarii

Lasă un răspuns

Share