CABAL 2017 continuă în Grădina Botanică

Distribuie articolul:
Share

Pe 1 iulie, povestea CABAL 2017 continuă în Grădina Botanică, Bucureşti alături de 4 minți luminate din universul contemporan Electronica:

  • Brodinski, acest guru techno&hip-hop parizian și director artistic Bromance
  • Tanner Ross, vizionar DJ și producător american, apropiat al familiei Wolf+Lamb
  • Mark De Clive-Lowe LIVE, o forță creativă de top printre Progressive Electronica
  • Aquarius Heaven LIVE, un fenomen electro-eclectic cu origini în jazz și dancehall

CABAL este contextul diurn-estival ce reunește prieteni cu o ardentă pasiune comună pentru underground electronica cu reprezentații LIVE, synth-infused. Urmărind echilibrul dintre minte, fizic și spirit, cele trei componente definitorii pentru experiența umană, conceptul CABAL poate fi descoperit pe Facebook, Instagram și în Grădina Botanică.

 Accesul se face DOAR  prin înscrierea prealabilă într-o aplicație unică, contactând unul dintre ambasadori. Numărul invitațiilor este LIMTAT. Află mai multe de la unul dintre ambasadorii CABAL:

Răzvan Sîrbu https://www.facebook.com/razvan.mtn  0721666291

Sinzi Baltac https://www.facebook.com/sinzibaltac

Marius S Claudiu https://www.facebook.com/mariussclaudiu

Sorana Nedelea https://www.facebook.com/soraanaa

Petra Paitici https://www.facebook.com/princessapetra

Adina Bucur https://www.facebook.com/adinaxbucur

Maxine Cristiana https://www.facebook.com/maxine.cristiana

Pentru acces, susține Grădina Botanică achitând biletul de intrare în grădina, în valoare de 5 lei.

BRODINSKI Paris, Franța

(Bromance)

Povestea începe cu un copil în fața calculatorului, convins că viața sa va fi una de DJ. Dezamăgit de o generație definită de o cultură muzicală precară, Brodinski își petrece adolescență în Reims făcând alchimie muzicală pe mp3 cu techno și rap, diseminată apoi pe diverse bloguri. Se regăsește mai târziu în anturajul producătorului Yuksek, unde cunoaște o gașcă de muzicieni cunoscută azi ca The Shoes. După nenumărate remixuri și show-uri de club, Brodinski devine DJ în adevăratul sens al cuvântului și imaginea unei scene techno franceze în plină ascendență. De aici, totul se petrece foarte repede: turnee, călătorii, culturi diverse, prieteni noi și din ce în ce mai inspiraționali: DJ Mehdi, Busy P, Tiga, 2 Many Dj’s.

În 2011 se naște label-ul Bromance, simbol al prieteniei muzicale intense ce îi animă pe Brodinski și pe managerul său, Manu Barron, la care aderă și Gesaffelstein, Club Cheval și Louisahhh!!!. ”Campionul” muzicii electronice franceze devine un fel de director artistic și ”tastemaker”, atrăgând printre adepți artiști ca Theophilus London, Danny Brown, Kaytranada și Kanye West. La 27 de ani, Brodinski se retrage în studio, unde infuzează toate influențele și materiile sonore cu care s-a hrănit în ultimii ani, adaugă anturajul său genial de artiști și creează Brava. Cu un nucleu techno-rap, albumul de debut e un mix la fel de impetuos ca viața lui de până acum, pe care dansezi cu swag, uitând de reguli și tendițe muzicale.

http://www.Facebook.com/Brodinski

http://www.twitter.com/Brodinski

http://bromancerecords.com

unicity-clothing.com/fr/27-brodinski

Tanner Ross — New Jersey, US

(Dirtybird Records)

Muzica a fost dintotdeauna singura constantă în viața lui Tanner Ross, fiind crescut în New Jersey într-un mediu familial puternic influențat de muzică veche și nouă. Influența familiei, combinată cu pasiune și talent nativ, au consolidat bazele carierei de DJ și producător. Captivat de muzica electronică underground, produce la label-urile Dirty Bird, Freerange, Airdrop și Culprit, descoperind în mod natural arta de a fi DJ, unde îi întâlnește pe Soul Clap, și brusc, destinul său devine clar.

Tanner se lansează într-o misiune muzicală de-a lungul și latul Statelor Unite și nu numai, dar și în Europa, în spații-etalon ca Fabric din Londra și Watergate din Berlin. Intregrându-se perfect în super grup-ul din Boston SECT, alături de Soul Clap, Tanner, își lansează și cariera solo cu release-uri la !K7, Double Standard, No. 19 și Wolf+Lamb. Strălucitul său traseu muzical continuă însă cu nenumărate remixuri și un album solo la Wolf + Lamb.

 http://soundcloud.com/tannerross

http://www.facebook.com/TannerRossMusic

Mark De Clive-Lowe — Londra, UK

(Antipodean Records, Kog Transmission, Tap, True Thoughts)

Polimatul muzical Mark de Clive-Lowe pare un om renascentist greu de imaginat, excelând cu lejeritatea unui profesionaist la pian, sintetizator, LIVE sampling și beat making. În perioada în care s-a format, artistul originar din Noua Zeelandă locuiește la Londra și produce broken beat, devenind o voce relevantă pe scena locală a muzicii electronice progressive. Din 2008, MdCL se simte ca acasă în Los Angeles, unde clubul său foarte reputat CHURCH dezvoltă un brand din beat-infused jazz mash-up, genre ce devine cunoscut la nivel național și internațional.

Combinație în proporții egale de jazzist, compozitor și ”vrăjitor” de producții LIVE, MdCL fascinează prin seturi considerate de public, dansatori porgrssive sau mai puriști la un loc, un deliciu absolut. Reușind să șteargă barierele dintre genuri și epoci muzicale, Mark este omul care remixează clasice ca Blue Note Records în timp real pe scenă, alături de superoi ca Nia Andrews, Kamasi Washington sau Eric Harland. Improvizând solo-uri LIVE la pian sau confecționând coloane sonore pentru filme, MdCL este un artist în continuă evoluție, mereu căutând să atingă urmatorul nivel. Popmatters.com în consideră chiar pe Mark de Clive-Lowe o forță muzicală și creativă mai rar întâlnită.

http://MdCL.tv

https://soundcloud.com/mashibeats

https://twitter.com/MdCL

https://www.facebook.com/MdCLmusic

https://www.instagram.com/markdeclivelowe/

https://www.youtube.com/channel/UCKCz7xTuHyatyTISP2ApSYg

 Aquarius Heaven — Paris/Berlin

(Circus Company)

Aquarius Heaven este un nume cu greutate în industria muzicii electronice la nivel global. Brian Brewster aka Aquarius Heaven este la origine un fost solist de reggae, dancehall şi hip hop, aspect ce explică prezența sa scenică indubitabilă. Acest trecut muzical își pune amprenta puternic în cam toate release-urile şi seturile sale. Apropiindu-se de muzica electronică în 2005,  odată mutat în Paris, Brian îi cunoaște pe cei trei membri dOP. În vara anului 2010, Aquarius Heaven stârneşte curiozitatea imediat cu lansarea EP-ului de debut, „7 Days”, la Circus Company.

La finalul 2011, numele artistului intră în aria de interes a celui mai iubit label al ultimilor ani, Wolf + Lamb, la care acesta lansează EP-ul de înaltă senzualitate și semnificație „Can’t Buy Love”. Brian motivează dragostea pentru noua muzică astfel ”La fel ca muzica dance-hall, lumea Electronica nu are granițe. Este unul dintre motivele pentru care m-am îndrăgostit de acest univers, practic pot combina orice cu orice, chiar dacă multă lume nu e de acord, dar mie nu îmi pasă, îmi place să încalc regulile!”

 https://soundcloud.com/aquarius-heaven

https://www.facebook.com/AQUARIUS.HEAVEN/

http://www.circuscompany.fr/aquarius-heaven/

Facebook: [https://www.facebook.com/events/137923873425679/]

Partener: [ahead]

Sponsori: [absolut][grolsch][aqua carpatica][urban monkey]

Media: [24 fun, actuality.ro, alltime clubbing, anyplace.ro, best-event.ro, bestmusic.ro, bucharest city app, djsets.ro, hyperflesh.ro, iconcert.ro, infomusic.ro, in stilul meu, musicaddict.ro, musicnights.ro, m.o.v. (miscarea oamenilor visatori), orasulm.eu, one vibe, papercuts.ro, revista atelierul, revista iqool, social agenda, sapte seri, student din provincie, urban.ro, uzr.ro, vinsieu.ro, zile si nopti]

 ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI STRICT INTERZIS!

Comentarii

Share