CITEȘTI

BETON Street Art Festival își deschide porțile pe ...

BETON Street Art Festival își deschide porțile pe 24 iunie, în București

Distribuie articolul:
Share

Să faci artă e Beton. Orașul e Beton. Muzica e Beton. Beton e festivalul care face din actul de creație un spectacol, fiind prima manifestație în care publicul e pus în contact direct cu actul artistic.

Instalați pe socluri, artiștii vor primi la începutul evenimentului obiecte, structuri și materiale pe care le vor transforma în artă de-a lungul celor două zile în care se desfășoară festivalul, respectiv 24 și 25 iunie.

Totul se întâmplă în curtea facultății de Arte, alături de un line-up pe măsură, Golan pe 24 iunie și Vlad Dobrescu + CTC, duminică, 25 iunie. 

Arta stradală conține secretul transformării obiectelor care poluează sau sunt de prisos în vectori estetici, care atrag turismul, creează motive pentru organizarea de manifestări culturale și educă publicul în zona estetică.

 “Avem încredere că Beton Festival o să crească, iar în timp o să devină o manifestare de mare amploare care va ajunge să fie chiar o rampă de lansare a noilor talente, un mijloc de exprimare al artiștilor confirmați, dar nu în ultimul rând și un sistem de înfrumusețare al Bucureștiului și de educare a marilor mase cu privire la frumos.” este de părere Radu Pilat, organizator BETON Street Art Festival.

ART LINEUP:

Costin Ioniță, Kero, Irlo, Ocu, Fear, Radu Pandele, Robert Căpraru, Balamuc, Ion Ludosanu, Pisică Pătrată, Ghica Popa, Gaspar Szilard, Răzvan Dumitru.

VIBES BY:

Sâmbătă: Adina, Sasha aka Zabriskie, Nopame, GOLAN

Dumincă: Nipple’s Delight, DJ Bully, Gojira + Planet H, Vlad Dobrescu + CTC GOODIES:

Kaufland Night Market, Mc Café Goodies, Gambrinus & Silva Indulgence Bars, Bboy Show, Art T-shirt Shop

TICKETS:

20 lei per day | 35 lei festival pass in advance.

25 lei per day | 40 lei festival pass at the door.

Buy yours here: http://bit.ly/BileteBeton

PRESENTED BY:
Kaufland România

SUPPORTED BY:
McDonald’s România, Gambrinus, Jägermeister

Mai multe informații:  www.betonfestival.ro sau https://www.facebook.com/BetonStreetArtFestival/

PARTNERS:

VICE, NOIZZ.RO, Alist Magazine, Șapte Seri, The Vandallist, Revista Atelierul și Bucharest City App.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share