CITEȘTI

Brunchurile profesionale: Kane Citizen Programme

Brunchurile profesionale: Kane Citizen Programme

Distribuie articolul:
Share

Grupul M60 alături de Banca Transilvania au iniţiat seria de evenimente Kane Citizen Programme, cu scopul de a crea conexiuni cu semnificaţii între profesioniştii cu adevăraţi pasionaţi de meseria lor.

Formatul programului este gândit ca un brunch în timpul săptămânii, într-o formulă restrânsă de 30 – 40 persoane alese pe baza intereselor şi valorilor comune. Participarea la eveniment este gratuită şi se face pe bază de înscriere.

Prima ediţie Kane Citizen Programme a avut loc pe 28 iunie, la Kane World Food, şi a fost dedicată antreprenorilor artizanali care încep să apară în zona de alimentaţie. Invitaţii ediţiei – Mihai Simiuc (Founder FruFru), Dragoş Ungureanu (Banca Transilvania) şi Răzvan Crişan (Co-owner M60) au abordat subiecte foarte relevante pentru antreprenori cum ar fi: relaţia dintre producători, modelele de business ale acestei noi generaţii de antreprenori, finanţarea domeniului, transformarea gusturilor clienților de la ceva foarte standard la o orientare către calitate.

Miercuri, pe 5 iulie, are loc a 2-a ediţie Kane Citizen Programme: Designerul ca antreprenor. Realizată cu susţinerea V for Vintage şi Design FEED, ne propunem să dezbatem câteva dintre blocajele frecvente în activitatea unui designer şi identificăm soluţiile viabile pentru continuitate.

Fiecare sesiune are o temă centrală, specializată, şi intervenţii din partea unor guest speakers pentru a modera discuţia şi a coordona o abordare 3600 a temei.

Obiectivul Kane Citizen Programme este de a crea conexiuni de business, de a pune bazele unei platforme de mentoring între profesionişti aflaţi în diverse momente ale carierei lor, de a oferi o doză de inspiraţie şi cu sprijinul partenerilor de a identifica o abordare pe termen lung pentru conectarea celor care participă.

Evenimentele Kane Citizen Programme sunt susţinute de Banca Transilvania, banca oamenilor întreprinzători, susţinătoare a industriilor creative.

Programul brunch-urilor Kane Citizen Programme iulie – august 2017

5 iulie –  Designerul ca antreprenor. Workshop susţinut de V for Vintage şi Design FEED

Seria de evenimente va continua cu următoarele subiecte:

Antreprenorii din muzica / Rolul jurnalismului în societatea de azi şi noile forme de business ale domeniului / femeile antrerpenor / antreprenorul nomad care călătoreşte în jurul lumii şi lucrează de oriunde

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share