Brunchurile profesionale: Kane Citizen Programme

Distribuie articolul:
Share

Grupul M60 alături de Banca Transilvania au iniţiat seria de evenimente Kane Citizen Programme, cu scopul de a crea conexiuni cu semnificaţii între profesioniştii cu adevăraţi pasionaţi de meseria lor.

Formatul programului este gândit ca un brunch în timpul săptămânii, într-o formulă restrânsă de 30 – 40 persoane alese pe baza intereselor şi valorilor comune. Participarea la eveniment este gratuită şi se face pe bază de înscriere.

Prima ediţie Kane Citizen Programme a avut loc pe 28 iunie, la Kane World Food, şi a fost dedicată antreprenorilor artizanali care încep să apară în zona de alimentaţie. Invitaţii ediţiei – Mihai Simiuc (Founder FruFru), Dragoş Ungureanu (Banca Transilvania) şi Răzvan Crişan (Co-owner M60) au abordat subiecte foarte relevante pentru antreprenori cum ar fi: relaţia dintre producători, modelele de business ale acestei noi generaţii de antreprenori, finanţarea domeniului, transformarea gusturilor clienților de la ceva foarte standard la o orientare către calitate.

Miercuri, pe 5 iulie, are loc a 2-a ediţie Kane Citizen Programme: Designerul ca antreprenor. Realizată cu susţinerea V for Vintage şi Design FEED, ne propunem să dezbatem câteva dintre blocajele frecvente în activitatea unui designer şi identificăm soluţiile viabile pentru continuitate.

Fiecare sesiune are o temă centrală, specializată, şi intervenţii din partea unor guest speakers pentru a modera discuţia şi a coordona o abordare 3600 a temei.

Obiectivul Kane Citizen Programme este de a crea conexiuni de business, de a pune bazele unei platforme de mentoring între profesionişti aflaţi în diverse momente ale carierei lor, de a oferi o doză de inspiraţie şi cu sprijinul partenerilor de a identifica o abordare pe termen lung pentru conectarea celor care participă.

Evenimentele Kane Citizen Programme sunt susţinute de Banca Transilvania, banca oamenilor întreprinzători, susţinătoare a industriilor creative.

Programul brunch-urilor Kane Citizen Programme iulie – august 2017

5 iulie –  Designerul ca antreprenor. Workshop susţinut de V for Vintage şi Design FEED

Seria de evenimente va continua cu următoarele subiecte:

Antreprenorii din muzica / Rolul jurnalismului în societatea de azi şi noile forme de business ale domeniului / femeile antrerpenor / antreprenorul nomad care călătoreşte în jurul lumii şi lucrează de oriunde

Comentarii

Share