CITEȘTI

HUMAN APJ își lansează colecția UNDERGONE

HUMAN APJ își lansează colecția UNDERGONE

Distribuie articolul:
Share

Joi, 27 iulie, de la ora 20:00, la FIX me a drink, brandul de bijuterie HUMAN APJ își lansează colecția UNDERGONE printr-un proiect foto-video. Creat de colectivul format din regizoarea Raya Al Souliman și fotografii Horațiu Șovăială și Mono Mihai, proiectul UNDERGONE HUMAN urmărește povești desprinse din viața reală, create în jurul oamenilor care au inspirat-o pe artista Adelina Petcan în crearea colecției.

Aflate la intersecția dintre sculptură și bijuterie, piesele HUMAN transmit, prin forma simplificată a micuților omuleți, naturalețea cu care trebuie purtate. De aceea, momentele, sentimentele si oamenii din proiectul foto-video explorează viața de zi cu zi, piesele UNDERGONE HUMAN fiind parte integrantă din ea. Ultimele două povești din proiect, ce îi au ca protagoniști pe Ioana Ciolacu-Miron & Alexandru Miron și pe Raya Al Souliman, vor fi expuse în premieră joi la FIX me a drink, unde întreg proiectul va putea fi văzut și simțit.

Proiectul foto-video a putut fi posibil și grație celor care poartă piesele aka Alina Georgescu (designer grafic) // Ioana Covali (make-up artist) // Răzvan Sîrbu (DJ) & Alexandru Dorobanțu // Anca din Casă (mixologist) // Mono Mihai (fotograf) și celor care au creat muzica: Thomas Höfer // The Nuggers // Epmeo // T- Shyne feat OG Maco & Duke // Laurenţiu Coţac. Mulțumiri speciale: Studio 82 și Bogdan Podoleanu, Sarra Tsorakidis și Mihai Șovăială.

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/464198287277766/

27.07.2017

20:00 – 00:00

FIX me a drink // Ion Brezoianu 23-25 Bucureşti // https://www.facebook.com/fixmeadrink/

Instagram: https://www.instagram.com/human.apj/

Facebook: https://www.facebook.com/humanapj/

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share