CITEȘTI

Summer Well 2017 – festivalul ca o vacanță r...

Summer Well 2017 – festivalul ca o vacanță revine pe 12 – 13 august

Distribuie articolul:
Share

Summer Well – festivalul ca o vacanță – revine cu cea de-a șaptea ediție în weekend-ul 12-13 august, la Domeniul Știrbey din Buftea. Anul acesta programul festivalului este asezonat cu multă muzică bună, un picnic nocturn și proiecte interesante din partea The Lantern Company și Supergroup London.

Porțile festivalului se deschid vineri la ora 18:00 pentru primul picnic nocturn la Summer Well, unde Bucharest Symphony Orchestra ne vor încânta reinterpretând în manieră simfonică câte o piesă de la fiecare trupă din line-up-ul Summer Well. Pe 11 august, 11 piese de la 11 trupe.

Bucharest Symphony Orchestra is presented by BancaTransilvania

Mai mult einformatii despre Night Picnic: https://www.facebook.com/events/139910826566602/

În weekend-ul de festival porțile se deschid la ora 12:00. Sâmbătă – 12 august – vor cânta Interpol, Metronomy, The Kills, HONNE, Oh Wonder.

Iar Duminică – 13 august – vor urca pe scenă Editors, Glass Animals, Birdy, Nothing But Thieves, Roosevelt și The Bloody Beetroots, care vor închide festivalul.

The Lantern Company vor aduce la Summer Well personajele lor luminoase cu un performance în serile de 11 și 12 august.

Morag Myerscough și Luke Morgan, designeri din Supergroup London, vor crea o serie de structuri cu care vei putea interacționa în cadrul Summer Well 2017.

Pentru cei care vor să stea la cort pe perioada festivalului, zona de camping va fi la 10 minute de festival în cadrul Buftea Lake Resort. Aici festivalierii se pot bucura de o priveliște superbă, bar, restaurant și piscină. Biletul de camping acoperă trei nopți de festival: 11, 12 și 13 august și sunt disponibile următoarele opțiuni: Tent Camping Spot, Lake View Camping Spot, Hut, RV & Campers spot.

Află mai multe despre camping aici: https://summerwell.ro/camping.html

Pentru o experiență de festival completă, nu uita de aplicația Summer Well. Prin ea poți afla programul festivalului, poți cumpăra bilete și poți afla informații despre celelalte proiecte care se desfășoară în cadrul Summer Well.

Descarc-o de aici pentru Android – https://goo.gl/3Tr9tP sau iOS – https://goo.gl/rsxRjp.

 

 

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share