Ionela Luncanu recomandă

Distribuie articolul:
Share

Ionela Luncanu, designer vestimentar,  ne prezintă recomandările ei pentru ce este interesant de citit, de văzut, de realizat, de cumpărat. Noi am fost convinşi de recomandările ei, să ne spuneţi dacă vi s-au părut interesante.

De citit:  În ceea ce privește cititul cărților, prefer mereu cărțile în format fizic și pentru asta Bookster este alegerea ideală pentru mine.Mereu la un click distanță și cu o bibliotecă foarte vastă gata să te ajute să te relaxezi.În domeniul online, citesc foarte mult bloguri. De orice fel.

Alina Ceusan www.alinaceusan.net 

Cris+Ina www.facebook.com/crisplusina/ & www.crisplusina.ro/  este un blog “cu de toate” așa cum te vei convinge dacă îl urmărești. Fie că vorbim despre tehnologie sau despre girl stuff, aici vei afla multe informații interesante si utile.

Antonia Negrăuwww.antonianegrau.ro spune despre ea în felul următor: “Ador să râd! Acestea sunt primele cuvinte cu care aș începe orice descriere despre mine. Iubesc relațiile cu străinătatea și călătoriile indepărtate, experiențele noi și oamenii pe care îi întâlnesc. Simplitatea este rochia în care mă simt cel mai bine, libertatea și liniștea interioară sunt pantofii cei mai confortabili, veselia este geanta pe care o ador, iar simțul umorului reprezintă pata de culoare pe care o dau întregii ținute.” Am cunoscut-o personal la Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs și de atunci pot spune că e exact așa cum se descrie mai sus !

Ines Nerinawww.inesnerina.com este o descoperire recentă și foarte fericită. Are mai multe categorii de discuții, însă Diabetes & Lifestyle e una din favoritele mele.

De văzut: Aici aș putea povesti toată ziua despre filme și tutoriale video, dar dacă ar fi să mă rezum doar la câteva dintre ele, recomand Dior and I , un film absolut minunat pentru cei pasionați de fashion.

Videourile de pe www.inside.chanel.com sunt adevărate motivații pentru mine personal, și le recomand oricând cu încredere.

Și vorbind de Chanel, pe youtube au niște filmulețe foarte frumoase de “Making-of-Collection” www.youtube.com/user/CHANEL

De cumparăt: Un capitol sensibil. Îmi place mult să port ce creez eu, dar atunci când nu am timp pentru mine rcunosc că mai și cumpăr haine. Ca și designeri români o apreciez foarte mult pe Ioana Ciolacu www.ioanaciolacu.com.

Țin foarte mult la tradiții și cred că Lana Dumitru a reușit să mă cucerească cu toate creațiile sale de aici www.lanaa.ro. Sunt absolut minunate și cred că merită toate laudele.

Creaţii realizate de Lana, Statuesque heritage by Christian Tudose, sursă imagini: Lana Dumitru

De făcut: Aici singurele materiale video pe care pot spune că le urmăresc sunt de la MetDaan DYI www.facebook.com/MetDaanDIY.

De vizitat:  Ca și târguri și expoziții, recomand cu cea mai mare încredere  V for Vintage . Oameni frumoși, atmostfera frumoasă și haine cât cuprinde.

Din aceeași categorie, undeva descoperită mai recent, sunt cei de la Creativo, https://www.facebook.com/creativo.club

De gătit:  Pe I Choose Vegi, Ancuta reușește mereu să îmi facă poftă cu rețetele ei minunate și cu stilul de viață sanatos pe care îl propune  aici www.ichoosevegi.ro . Ancuta îţi spune ca “Motivația este precum dușul, ai nevoie de ea zilnic, mai ales în zilele în care treci printr-o cură de detox. Primești câte o pastilă motivațională în fiecare dimineață.” Și dacă nu te-am convins eu de asta, i îți prezintă și 3 programe interesante pe care le poți urma pe www.ichoosevegi.ro

Pentru inspirații video mereu mi-au plăcut cei de la Tasty www.buzzfeed.com/tasty , și dacă tot suntem connected all day long everywhere, recomand cu încredere Yummly www.yummly.com . Au chiar și o aplicație mobilă super nice și utilă.

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share