CITEȘTI

S-a lansat ”Illustration Boot Camp”

S-a lansat ”Illustration Boot Camp”

Distribuie articolul:
Share

Artivist, împreună cu Mircea Pop, Alina Bohoru, Hue Teo și Loreta Isac, organizează ”Illustration Boot Camp”, un program complet de pregătire pentru o carieră în ilustrație. Acesta se desfășoară în București, pe o perioadă de 3 luni (între 9 septembrie și 19 noiembrie) și se adresează celor ce vor să-și transforme pasiunea de a desena într-o sursă suplimentară de venit.

Pe lângă dezvoltarea unor competențe tehnice în ilustrație tradițională și digitală, participanții vor dobândi noțiuni de time management, organizare, marketing, promovare, vânzare și negociere cu clienții, toate aceste abilități fiind indispensabile în construirea unui business creativ.

Programul include 4 module de curs, organizate pe nivele ascendente de complexitate:

1. Bazele Ilustrației

2. Digital Illustration: Cartoon Character Design

3. Concept Art: Character Design for Games & Films

4. Illustration Mentorship: The Practical Guideline

Biletele se vând exclusiv online, la adresa: https://www.artivist.ro/illustration-boot-camp/. Modulele se pot achiziționa și separat, însă pentru cei care achiziționează programul complet se oferă o reducere de 450lei.

Lansată în 2016, odată cu organizarea primei ediții a conferinței ”Trăiesc din Artă. Mit sau realitate?”, Artivist este o platformă educațională alternativă ce organizează cursuri, ateliere, conferințe și evenimente ce gravitează în jurul domeniilor creative. Misiunea Artivist este aceea de a oferi oamenilor posibilitatea de a-și dezvolta noi competențe, cu scopul de a fi valorificate și monetizate în industria creativă din România. Afla mai multe informații pe website (https://www.artivist.ro/) sau Facebook (https://www.facebook.com/artivistmovement/).

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share