Rahela Petrescu vă recomandă

Distribuie articolul:
Share

Săptămâna acesta Rahela Petrescu, super bloggeriţa de la http://rahelapetrescu.com/  ne-a menţionat recomandările ei pentru blogurile pe care le urmăreşte, filme, expoziţii, tutoriale simpatice.

De citit: Sunt sigură că vei găsi foarte multe informații utile pe blogul Dianei Mihăilă DIY Bazaar (www.dianamihaila.ro). Este un blog de fine living, cum îl descrie chiar ea, adică un blog care te ajută să trăiești frumos, să te înconjori de eleganță, dar și să înveți cum să maximizezi potențialul lucrurilor care te înconjoară pentru a scădea costurile dedicate ambientului și pentru a te înconjura de frumos.

De văzut: De fapt, de revăzut filmul Modigliani (2004) în care Amedeo Modigliani (Andy Garcia), rivalul lui Pablo Picasso, încearcă să țină pasul cu dezvoltarea artistică a lui Picasso. Din păcate, adicția sa față de alcool îi stă în cale și aduce un final tragic.

De făcut: colaje cu copiii, dacă ai. Lor le va plăcea să decupeze și să lipească, dar cel mai mult vor aprecia timpul petrecut împreună, făcând ceva distractiv pentru ei. Nu uita că nu mai este mult și începe școala, așa că orice moment petrecut cu ei este valoros.

De cumpărat: Ana-Maria Găleţeanu, artistă din București care pictează orice, de la tricouri la espadrile, la poșete, la espadrile și pereţi. În plus, creează ilustrații pentru cărți fie acestea pentru copii sau nu. Găsiți o parte din munca ei pe gameart.ro.

Vera Peneva: artistă din Bulgaria care își concentrează energia creativă în mai multe directii artistice: crează picturi, colaje și sculpturi care transmit ideea de energie, viață, pozitivism. Puteți cumpăra parte din arta Verei Peneva pe https://www.saatchiart.com/VeraPeneva.

De gătit: Îți  recomand mâncăruri rapide, de genul finger food, pentru că încă este vară, e lună de concedii și orice clipă este prețioasă. Nu uita că mâncarea frumoasă încântă și ochiul și sufletul, așa că aranjează cu gust mâncarea în farfurie. Iar prima ta masă din zi alege să fie formată din fructe; așa vei fi plin de vitamine și energie toată ziua.

Sursă foto

De reciclat: Sticlele de sticlă pot deveni, cu puțin ajutor, minunate obiecte decorative. Folosește sfoară și adeziv ca să acoperi întreaga sticlă, apoi decorează sfoara cu scoici, obiecte cu tematică marină realizate prin tehnica traforajului etc. Dacă folosești sfoară colorată, poți decora sticla în culorile livingului sau bucătăriei și te vei bucura și mai mult de lucrul creat de tine.

De vizitat:  Sunt primele zile de toamnă și deja au început târgurile de handmade & design unde putem descoperi ținute vestimentare handmade, în culori potrivite noului sezon, accesorii și decorațiuni handmade, toate într-un cadru romantic. Primul Târg de handmade & design al toamnei se va desfășura în Vintage Pub pe str. Smârdan nr. 43, în perioada 2-3 septembrie, între orele 12.30 – 19.30. Ne vom putea bucura de toamnă și de lumina ei caldă, în același timp putând socializa cu oameni creativi, frumoși.

Comentarii

Share