CITEȘTI

Luna septembrie la Fundația Calea Victoriei

Luna septembrie la Fundația Calea Victoriei

Distribuie articolul:
Share

Ți-ai încărcat bateriile vara aceasta? În prima lună de toamnă profită de noul val de energie și entuziasm pe care îl resimți odată cu întoarcerea din vacanță.

Ritmul orașului devine mai dinamic, telefonul sună mai des, ai multe idei și vrei să te apuci de proiectul tău de suflet.

La Fundația Calea Victoriei poți găsi direcția și suportul pentru ce vrei să faci toamna asta, și, în același timp, poți dialoga cu oameni interesanți și inspirați.

Ai o mulțime de posibilități, fie că e vorba despre:

Trebuie doar să decizi în ce direcție vrei să acționezi și noi te ajutăm cu idei ingenioase, lectori deștepți și fun, dar și cu abordări eficiente pentru ca ideile tale să devină realitate. Intră pe www.victoriei.ro pentru a răsfoi Programul complet al cursurilor sau scrie-ne la [email protected] pentru mai multe detalii.

Fundația Calea Victoriei este singurul loc din București în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii printr-o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale si interactive. De peste 10 ani inspirăm prin arte și cultură și susținem tinerii talentați. Am reușit să ducem o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, am devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori.  Ne mândrim cu peste 50 000 de cursanți care au participat la proiectele noastre și cu peste 2000 de tineri care au beneficiat de burse (participare gratuită la cursurile preferate).

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share