CITEȘTI

Wacom oferă 3 burse la ”Digital Illustration: Cart...

Wacom oferă 3 burse la ”Digital Illustration: Cartoon Character Design”

Distribuie articolul:
Share

Wacom For Creatives România susține educația alternativă a pasionaților de ilustrație digitală prin oferirea a 3 burse în valoare de 800 lei fiecare, la cursul Digital Illustration: Cartoon Character Design, organizat de Artivist între 23 septembrie – 8 octombrie 2017.

Timp de 3 weekend-uri, participanții vor explora alături de Alina Bohoru, modalități și tehnici de redare a personajelor, pornind de la anatomia de bază și trecând prin exerciții interactive de deconstrucție și stilizare a personajelor.

Despre mentor:

În prezent Alina Bohoru este ilustrator la studioul de ilustrație/animație Acțibild. Are experiență de peste 5 ani în freelance și a avut clienți ca ING Bank, Becks, Grolsch, Lidl și Vice. Este street artist ocazional atât la noi cât și dincolo. A avut numeroase apariții și interviuri în diverse publicații online/reviste. Portfoliul ei poate fi vizualizat aici: https://www.behance.net/alinabo.

Modalitatea de înscriere:

Pasionații de ilustrație digitală sunt invitați să se înscrie pentru a câștiga o bursă oferită de Wacom la cursul ”Digital Illustration: Cartoon Character Design” prin trimiterea unei lucrări proprii, realizată în mediul digital, la adresa de email: [email protected].

Termenul limită de înscriere este joi, 14 septembrie 2017, ora 23:59, iar câștigătorii vor fi anunțați vineri, 15 septembrie.

Lansată în 2016, odată cu organizarea primei ediții a conferinței ”Trăiesc din Artă. Mit sau realitate?”, Artivist este o platformă educațională alternativă ce organizează cursuri, ateliere, conferințe și evenimente ce gravitează în jurul domeniilor creative. Misiunea Artivist este aceea de a oferi oamenilor posibilitatea de a-și dezvolta noi competențe, cu scopul de a fi valorificate în industria creativă din România. Mai multe informații sunt disponibile pe website (https://www.artivist.ro/) sau Facebook (https://www.facebook.com/artivistmovement/).

Pentru detalii suplimentare, contactați:

Iulia Drinceanu, 0740315570, [email protected]

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share