BIFE SIM 2017, review

Distribuie articolul:
Share

Am fost la BIFE SIM, târgul internaţional de mobilă din Bucureşti, unde am avut şi standul Revista Atelierul, în compania unor firme prestigioase din domeniu. Am cunoscut o grămadă de oameni interesaţi de industria creativă şi culturală din România şi sperăm ca în continuare să desfăşurăm noi proiecte culturale alături de ei.

De asemenea, standul nostru a avut expuse ilustraţiile originale ale Gabrielei Toma. Mulţumim Gabi!

Mihaela Ion, cofondatoarea proiectului Revista Atelierul, a afirmat: “BIFE SIM 2017 este un eveniment benefic industriei creative şi culturale româneşti, pentru că aici se regăsesc într-un singur loc noile idei şi produse creative, dar și ultimele tendinţe în utilaje şi materiale. Astfel, BIFE SIM înseamnă mai ales networking activ şi intens, timp de 5 zile, networking care oferă oportunitatea de transpunere în colaborări naţionale şi internaţionale.

Conferinţa de Design, eveniment conex BIFE-SIM, co-organizată de Revista Atelierul, devine un moment cheie pentru (re)definirea constantă a unei comunităţi ample, posibile între mediul academic, cel privat şi cel public, stakeholderi, creatori de produse şi categoriile de public interesate de acest domeniu. Văd o schimbare în comunitatea industriei creative şi culturale româneşti, prin modul în care se transformă şi permite accesul noilor idei şi membri.”

 

Comentarii

Share