CITEȘTI

Workshop-urile gratuite Wacom, sau cum să susții i...

Workshop-urile gratuite Wacom, sau cum să susții industria creativă din România

Distribuie articolul:
Share

Wacom For Creatives România trece la pasul următor pentru a susține industria creativă prin organizarea a două workshop-uri gratuite, cu ajutorul celor de la Artivist. Workshop-urile se desfășoară în perioada 20-21 octombrie și încă se fac înscrieri.

Despre workshop-uri:
1. WACOM PREZINTĂ: DE UNDE VIN IDEILE? Workshop GRATUIT de benzi desenate cu Toma Alexandru
Un workshop scurt care oferă un răspuns lung, însă clar. Multe seminarii și workshop-uri ridică probleme complexe și apoi concluzionează vag. Nu și acum! Deși întrebările „De unde vin ideile?” și „Cum pot face să am idei bune când vreau eu?” pot părea filozofice, workshop-ul sus-numit îți va răspunde cu o certitudine demnă de invidiat (chiar dacă probabil răspunsul va fi „Nu știu”).

DESPRE MENTOR
Toma Alexandru este comediant noaptea, iar ziua ilustrator și writer pentru Show de Seară (Comedy Central). În toate aceste întreprinderi e nevoie constant de idei noi și bune, așa că speră că într-o zi va putea să le aibă pe amândouă odată. Toma scrie comedie de 12 ani de zile și desenează de peste 20, așa că măcar statistic ar trebui să îi mai iasă câte ceva. Puteți afla mai multe aici: mache.ro

Modalitatea de înscriere:
Pasionații de benzi desenate se pot înscrie aici – → http://bit.ly/wacom-comics
Termenul limită de înscriere este miercuri, 18 octombrie 2017, ora 23:59, iar câștigătorii vor fi anunțați joi, 19 octombrie.

2. Wacom prezintă: Animate Yourself cu Alina Bohoru / Portrait animation workshop
Un workshop scurt, gratuit, de 3 ore în care vom construi un portret de la 0 după care îl vom anima. Vom învăța atât noțiuni de construcție anatomică al unui portret, cât și tehnică și workflow în Photoshop.

DESPRE MENTOR
În prezent Alina Bohoru este ilustrator la studioul de ilustrație/animație Acțibild. Are experiență de peste 5 ani în freelance și a avut clienți ca ING, Becks, Grolsch, Lidl și Vice. Este street artist ocazional atât la noi cât și dincolo. A avut numeroase apariții și interviuri în diverse publicații online/reviste. Portofoliu https://www.behance.net/alinabo

Modalitatea de înscriere:
Pasionații de animație și ilustrație digitală se pot înscrie aici – → http://bit.ly/wacom-animate

Termenul limită de înscriere este miercuri, 18 octombrie 2017, ora 23:59, iar câștigătorii vor fi anunțați joi, 19 octombrie.

Lansată în 2016, odată cu organizarea primei ediții a conferinței ”Trăiesc din Artă. Mit sau realitate?”, Artivist este o platformă educațională alternativă ce organizează cursuri, ateliere, conferințe și evenimente ce gravitează în jurul domeniilor creative. Misiunea Artivist este aceea de a oferi oamenilor posibilitatea de a-și dezvolta noi competențe, cu scopul de a fi valorificate în industria creativă din România. Mai multe informații sunt disponibile pe website (https://www.artivist.ro/) sau Facebook (https://www.facebook.com/artivistmovement/).

Pentru detalii suplimentare, contactați: Iulia Drinceanu, 0740315570, [email protected]

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share