CITEȘTI

The Fresh prezintă Robin and The Backstabbers Acou...

The Fresh prezintă Robin and The Backstabbers Acoustic, HELEN, Disco Sigaretta și Dj Cam

Distribuie articolul:
Share

Vântul de toamnă aduce un nou The Fresh cu două Indie  LIVE performances de top – Robin And The Backstabbers și HELEN, alături de invitatul special al serii, producătorul francez DJ Cam.

La noul spațiu DESCHIS-Atelier, prietenii The Fresh se delectează cu o combinație muzicală neașteptată  – Robin and The Backstabbers acustic, cu al lor contagios Pop Melodramatic, Helen, cu captivantele acorduri Indie Synth-Pop, și Disco Sigaretta, cu selecția lor disco-fină. La aceasta, se adaugă pentru aroma French Touch și  Abstract Jazz chiar unul din fondatorii acestui gen, DJ CAM. Puterile lui magice de DJ aduc în discuție o întreagă poveste dansantă, în care drept muză îi servesc pop-art-ul și sunetul contemporan.

Seara începe lejer la ora 21:00, iar biletele sunt disponibile  în avans la prețul de 30 de lei, pe http://thefresh.ro/ și la H2O Shop.

DJ CAM (Paris, FR)

Street Jazz / Inflamable Records

Cu peste 30 de materiale discografice compuse și produse, 150 de colaborări și remixuri, 5000 de cluburi și festivaluri, 2 milioane de algume vândute, DJ Cam este un vizionar al muzicii franceze underground. Originar din Paris, DJ Cam aka Laurent Daumail a fost de mic un pasionat al muzicii de orice fel. Cu puternice influenţe de jazz, soul şi o stabilă bază hip-hop, el şi-a început însă cariera muzicală în 1995 cu melodia Underground Vibes, produsă de Street Jazz Productions. DJ și producător francez, DJ Cam găsește inspirație în diversitate – de la A Trieb Called Quest, Public Enemy, Gangstarr sau KRS-One la Anggun, Carole Laure sau Jean-Louis Murat.

Invitat să colaboreze pe un album cu DJ Krush, DJ Cam rămâne mereu ancorat în arta contemporană pentru fi relevant în fața publicului și fondează Inflamable Records, cu sute de producții în portofoliu. Crescând cot la cot cu Daft Punk sau Bob Sinclaire, el își caută mereu muza în lucruri noi, în 2014 serialul Miami Vice captându-i atenția creatoare, iar în 2016, alături de un cvartet, lansează The Soulshine Session, o mostră veritablă de funky nu-jazz contemporan plin de energie pozitivă.

https://www.facebook.com/Dj-Cam-Dj-Cam-Quartet-138893066138586/

http://inflamable.com/

https://soundcloud.com/djcam-official

https://www.youtube.com/watch?v=u44Y7Rec8Ms

 

ROBIN AND THE BACKSTABBERS acustic

Robin and the Backstabbers este o trupă românească de rock formată în 2010 la inițiativa lui Andrei Robin Proca. Membrii își descriu muzica drept “pop melodramatic”. Cu 8 single-uri #1 la Radio Guerrilla și City FM, albumul de debut Bacovia Overdrive, vol. I: Stalingrad a fost printre cele mai bine vândute albume în prima lună de la lansare (topurile Cărturești și iTunes România), propulsându-i pe Robin and the Backstabbers în atenția publicului dornic de un suflu nou în muzica alternativă. Câștigând distincțiile „Cel mai bun rock alternativ” și „Artistul anului” la Gala On Air Music Awards 2013, trupa și-a continuat activitatea live prin turnee de cluburi și festivaluri open air (B’estfest, Ursus Evolution, Electric Castle, Peninsula, Zilele Prieteniei Bergenbier, FânFest, BlajAlive etc.).

Mult așteptatul volum secund al trilogiei „Bacovia Overdrive”, Arhanghel’sk, a fost lansat în primăvara anului trecut. Pentru întreaga campanie de lansare, susținută de videoclipuri precum

„Arhanghel’sk” și „Muzică în cântece”, trupa a primit premiul Best Rock (r)Evolution la Gala METALHEAD Awards 2015. În primăvara 2016, Robin and the Backstabbers au spus da unei noi provocări, reinterpretând o piesă a lui Alex Velea în cheie proprie – „E vina mea” – în cadrul campaniei „Blending Spirits”, cu un sound abraziv și un videoclip de imagine fascinant și provocator în regia lui Vlad Feneșan.

https://www.facebook.com/RobinandtheBackstabbers/

https://soundcloud.com/robinandthebackstabbers

 

HELEN

http://www.helenmusic.ro/

https://soundcloud.com/helenmusichelen

https://www.facebook.com/helenmusicofficial/

https://www.youtube.com/channel/UC6_sEqqp6onDYNP0GkJgRlw

 

DISCO SIGARETTA

http://discosigaretta.blogspot.ro/

https://soundcloud.com/discosigaretta

https://www.facebook.com/DiscoSigaretta/

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

BILETE:

– 30 de lei

– în avans: http://thefresh.ro/ și la H2O Shop

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

PARTENER:

BALLANTINE’S – www.facebook.com/ballantines.romania

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SPONSORI:

GROLSCH – http://www.facebook.com/ExperimentalistRO

AQUA CARPATICA – http://www.facebook.com/aqua.carpatica

URBAN MONKEY – https://www.facebook.com/urbanmonkey.at

LE BOUTIQUE HOTEL MOXA – http://www.hotelmoxa.com/

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

PARTENERI MEDIA:

Utv – https://www.facebook.com/utvromania

Dance FM – https://www.facebook.com/dancefm895/

5 to Go – https://www.facebook.com/five.to.go.coffee/

24 FUN, ACTUALITY.RO, ADVICE STUDENTS, ALLTIME CLUBBING, ANYPLACE.RO, BEST-EVENT.RO, BESTMUSIC.RO, BUCHAREST-TIPS.COM, DJSETS.RO, HYPERFLESH.RO, ICONCERT.RO, INFOMUSIC.RO, IN STILUL MEU, MUSICADDICT.RO, MUSICNIGHTS.RO, M.O.V. (MISCAREA OAMENILOR VISATORI), ORASULM.EU, ONE VIBE, PAPERCUTS.RO, REVISTA ATELIERUL, REVISTA IQOOL, SAPTE SERI, STUDENT DIN PROVINCIE, URBAN.RO, URBN CONCEPT STORE, UZR.RO, VINSIEU.RO, ZONGA, ZILE SI NOPTI, ZIARUL RING

ACCESUL ESTE STRICT INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share