CITEȘTI

ABSOLUT COLOR prezintă Wolf+Lamb,Fouchat, Roman &...

ABSOLUT COLOR prezintă Wolf+Lamb,Fouchat, Roman & Voloka LIVE

Distribuie articolul:
Share

ABSOLUT COLOR pictează toamna în culori vibrante alături de paradiziacii newyorkezi Wolf+Lamb.

Ne dăm întâlnire de dans autumnal cu iz de vară la DESCHIS – Atelier, alături de amfitrionii Crew Love și ritmurile lor nebune. Seara va fi încheiată cu finețe de Fouchat, iar în deschidere, avem parte de un performance LIVE delicios, susținut de Roman & Voloka, ultimul fiind #absolutartist la acest Color.

Între 22:00 și 00:00, la o poza cu Voloka de la party, postată pe Instagram cu hashtag-urile #absolutartist, #absolutwarmup și tag contului @color.official, ai parte de cu o băutură ABSOLUT din partea casei. Regulamentul îl găsești pe https://www.facebook.com/ColorOfficial . #absolutwarmup începe la 22:00.

Accesul e liber și se face doar pe baza cardului COLOR.

WOLF + LAMB (New York, US)

Două extreme dihotomice compun mega-duo-ul Wolf + Lamb. Extrovertit și introvertit, vegetarian și carnivor, învingator al cancerului și maestru al sabotajului social – te-ai aștepta ca un astfel de parteneriat să nu dureze prea mult. Ei bine, pentru mai bine de un deceniu, aceste diferențe nu au făcut decât să înflăcăreze energiile seismice pe care Zev și Gadi le investesc în muzica electronică. Niciodată nu le-a păsat prea mult de convențiile sociale sau să câștige favorurile mașinii hype a culturii muzicale contemporane. Ei fac muzică pasională, beat-uri care mișcă inimi, nu doar picioare. Din colțul lor underground din Brooklyn, numit Marcy Hotel, de la fondarea în 2005 a familiei și propriului label până la continua expansiune, cei doi stat savurează viața, facându-și prieteni, care devin parte din familia Love Crew.

Bineînțeles, până și ei cred că succesul constă în a nu se lua prea în serios – un pic de nebunie colorează totul despre Wolf + Lamb. Maeștrii ai muzicii house și horticulturaliști hip-hop, comunitari ai deșertului și nomazi urbani, antreprenori înzestrați și creatori anarhici autonomi, Zev și Gadi pendulează elegant între toate aceste roluri. Ca muzicieni, cei doi se simt la fel de inspirați de frații de label ca de fiecare dintre ei, lucru care promite o doză serioasă de estetic în albumele lor. De la producția și design-ul practic al lui Zev la talentul lui Gadi de a mirosi calea spre excelență a unor noi artiști, acestea sunt dovezile clare ale faptului că ceea ce clădesc amândoi rezistă peste ani. Și asta pentru că Wolf + Lamb este căminul artiștilor care consolidează mantra Crew Love, ca Deniz Kurtel, Nicolas Jaar, No Regular Play, Soul Clap, Voices of Black, Tanner Ross, Slow Hands și alții. Pentru Gadi și Zev deci, nimic nu poate fi mai bine decât să fie în această lume nebună alături de prieteni, orchestrând sunetele și sufletul momentului, întotdeauna privind cu interes și entuziasm spre ceea ce va urma.

 

LINE-UP

 

WOLF + LAMB

http://www.facebook.com/WolfLamb

http://www.wolflambmusic.com/

https://twitter.com/wolflambmusic

https://soundcloud.com/wolf-lamb

 

FOUCHAT

https://www.facebook.com/fouchatmusic/

https://soundcloud.com/fouchat

 

ROMAN & VOLOKA LIVE

https://soundcloud.com/son-x

https://www.facebook.com/Voloka.band/

 

ACCES

Accesul e liber și se face DOAR pe baza cardului ABSOLUT COLOR.

Fiecare posesor de card poate intra la eveniment însoțit de încă 3 persoane venite simultan.

Aplicația pentru card se face la [email protected], în limita cardurilor disponibile, până vineri, 29 septembrie.

 

DETALII

Data: Sâmbătă, 21 octombrie 2017

Ora: 22:00

Organizator: COLOR – www.coloring.ro

Spațiu: DESCHIS – Atelier

Adresă: Splaiul Unirii 160

Acreditări presă / parteneriate: [email protected]

 

LINK EVENIMENT FACEBOOK:

https://www.facebook.com/events/1959501077653492/

 

PARTENER:

Absolut http://www.facebook.com/ABSOLUTRomania

 

SPONSORI:

Heineken https://www.facebook.com/heineken/

Aqua Carpatica http://www.facebook.com/aqua.carpatica

Ahead Events https://www.facebook.com/AHEADeventsRO/

 

PARTENERI MEDIA:

24 fun, actuality.ro, alltime clubbing, anyplace.ro, best-event.ro, bestmusic.ro, bucharest city app, djsets.ro, hyperflesh.ro, iconcert.ro, infomusic.ro, in stilul meu, musicaddict.ro, musicnights.ro, m.o.v. (miscarea oamenilor visatori), orasulm.eu, one vibe, papercuts.ro, revista atelierul, revista iqool, social agenda,  sapte seri, student din provincie, urban.ro, uzr.ro, vinsieu.ro, zile si nopti

COLOR:

http://facebook.com/ColorOfficial

http://instagram.com/color.official

http://youtube.com/ColorOfficial

http://soundcloud.com/ColorOfficial

 

ACCESUL INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share