Apel pentru bloggeri

Distribuie articolul:
Share

Proiectul Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs, ediţia a VI-a se va desfășura în noaptea de 25-26 noiembrie 2017 la Universitatea de Arhitectură şi Urbanism Ion Mincu.

Join & share: https://www.facebook.com/events/717930795062107/

Evenimentul se află deja la ediția a VI-a, este organizat – ca de obicei – de Asociaţia Atelierul de Creaţie, iar anul acesta este un proiect cultural finanţat de Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale.

Detalii şi informaţii: events@revista-atelierul.ro

Hashtagul proiectului #blanchenuit

Noi oferim:

  • Promovarea blogului tău în materialele online şi offline ale proiectului. Acest lucru se va realiza dacă vei îndeplini toate cerinţele noastre.
  • Posibilitatea de a lua interviuri exclusiviste cu participanţii de la Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs, ediţia a VI-a;
  • Un badge chic ce trebuie să fie postat pe blogul tău.
  • Un comunicat de presă & post-comunicat de presă + afişe, cover picture, ce vrem să fie promovate pe blogul tău și platformele de socializare pe care le folosești.
  • Dead-line înscriere: 11 noiembrie 2017, ora 13.00, iar pe 13 noiembrie 2017 vei primi răspunsul nostru dacă vei fi blogger oficial pentru Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs, ediţia a VI-a.

Te poţi înscrie exclusiv prin intermediul acestui formular:

Fii blogger oficial pentru Noaptea Albă a creatorilor și designerilor de produs

 

Verificare

Comentarii

Share