CITEȘTI

Apel pentru bloggeri

Apel pentru bloggeri

Distribuie articolul:
Share

Proiectul Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs, ediţia a VI-a se va desfășura în noaptea de 25-26 noiembrie 2017 la Universitatea de Arhitectură şi Urbanism Ion Mincu.

Join & share: https://www.facebook.com/events/717930795062107/

Evenimentul se află deja la ediția a VI-a, este organizat – ca de obicei – de Asociaţia Atelierul de Creaţie, iar anul acesta este un proiect cultural finanţat de Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale.

Detalii şi informaţii: [email protected]

Hashtagul proiectului #blanchenuit

Noi oferim:

  • Promovarea blogului tău în materialele online şi offline ale proiectului. Acest lucru se va realiza dacă vei îndeplini toate cerinţele noastre.
  • Posibilitatea de a lua interviuri exclusiviste cu participanţii de la Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs, ediţia a VI-a;
  • Un badge chic ce trebuie să fie postat pe blogul tău.
  • Un comunicat de presă & post-comunicat de presă + afişe, cover picture, ce vrem să fie promovate pe blogul tău și platformele de socializare pe care le folosești.
  • Dead-line înscriere: 11 noiembrie 2017, ora 13.00, iar pe 13 noiembrie 2017 vei primi răspunsul nostru dacă vei fi blogger oficial pentru Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs, ediţia a VI-a.

Te poţi înscrie exclusiv prin intermediul acestui formular:

[vfb id=25]

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share