V for VINTAGE #19

Distribuie articolul:
Share

În weekend, cea mai mare comunitate de pasionați de design contemporan şi cultură vintage s-a întâlnit la Grand Hotel du Boulevard. La V for VINTAGE am sărbătorit ultimul weekend frumos şi călduros de toamnă prin colecţiile celor 100 designeri contemporani, 10 colecționari de vintage autentic și aproape 100 de studenți de la facultăţile de Artă şi Design din Bucureşti, Cluj şi Timişoara.

VESTIMENTAȚIE | BIJUTERIE | ACCESORII

CONTEMPORAN ȘI VINTAGE

Ediţia cu numărul #19 a târgului V for Vintage a premiat #creativitatea şi #pasiunea cu care designerii, antreprenori ai frumosului, şi-au construit şi prezentat colecţiile:

Snobbish Breakfast a primit premiul BEST DESIGNER oferit de Elle România

Meowsse a primit premiul BEST YOUNG DESIGNER oferit de revista Glamour

AFMF a primit premiul BEST BRAND oferit de revista Unica designerului care a reuşit să construiască un brand coerent, consistent şi care a dovedit că înţelege importanţa strategiei de marketing şi a comunicării în modă.

PREMIUL de Popularitate, votat de către vizitatorii târgului a fost oferit celui mai popular designer la V for VINTAGE #19 – snob.

www.anageorgescu.ro

Tineri şi creativi, studenţii Universităților și Facultăților de Artă și Design din București, Cluj și Timișoara şi-au prezentat colecţiile dedicate, colecţiile de diplomă şi instalaţii în secţiunea Future Design din cadrul târgului.

Au fost două zile de cod roşu pentru pasionaţii de design contemporan şi cultură vintage, pe 11 şi 12 noiembrie, la intersecția dintre Calea Victoriei și Bulevardul Regina Elisabeta.

[email protected]

Ediţia #19 V for Vintage este susţinută de:
Radio Guerrilla
Powered by VichyPAUL, Perwoll
Lifestyle & Fashion: Elle RomâniaGlamour, UnicaRevista AVANTAJE
Design & Culture: Visuell.ro, Igloo, The Institute, Modernism, Revista Atelierul
News: Iqads, România Liberă, noizz.ro
City Life: petocuri.ro, urban.ro, metropotam.ro, divahair.ro, kudika.ro

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share