CITEȘTI

Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de prod...

Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs x Soldigo

Distribuie articolul:
Share

Shoptsie Limited și noi, acordăm premii special create pentru dezvoltarea industriei creative şi culturale româneşti . Designerii participanţi la Noaptea Albă A Creatorilor și Designerilor de produs, ediţia VI-a care va avea loc în data de 25 Noiembrie 2017 la Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Micu din București au sansa de a castiga unul dintre premiile propuse:  Scopul premiilor este încurajarea creatorilor și designerilor de a intra în mediul online și de a contribui în promovarea respectiv vânzarea produselor acestora.

Pot participa doar creatorii și designerii care vor expune în cadrul evenimentului și premiile acordate prin extragere la sorţi  sunt următoarele (later edit dupa extragere)

  • Premiul I un pachet Soldigo Marketing de 1 an – Zaharia Raluca si Roxana Ioana Badoiu
  • Premiul II conține un pachet Soldigo Marketing de 9 luni – Digital Concept Studio
  • Premiul II conţine un pachet Soldigo Marketing de 6 luni – Sara Chyan

Fiecare premiu în parte va mai conține următoarele:

  • Asistență în crearea magazinului, încărcarea produselor și folosirea platformei
  • Crearea identității vizuale (logo, carte de vizită, etc)
  • Crearea unui design personalizat pentru magazin pe baza cererilor câștigătorului

Câștigătorii concursului vor fi selectați în cadrul evenimentului prin forma unor tombole care vor fi extrase de către membrii Asociației Atelierul de Creație aka organizatorii Nopţii albe a creatorilor şi designerilor de produs, ediţia a VI-a, proiect cultural co-finanţat de Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale.

Pentru unii participanții care nu au fost selectați ca și câștigători, Shoptsie Limited oferă ca premiu un pachet Soldigo Marketing de 3 luni.

Detalii Soldigo:

Platforma online de creare a magazinelor online Soldigo prezentată în articolul ”Descoperă Soldigo și transformă-și hobby-ul în carieră” introduce noi funcționalități menite să ajute meșteșugarii și designerii să-și vândă produsele pe rețele de socializare ca Instagram, Pinterest, Twitter și Tumblr.

Crearea unui magazin online prin Soldigo este la fel de simplu ca și postarea pe rețelele de socializare și magazinul creat poate funcționa ca un magazin de site stătător, poate fi integrat în blog-uri și pagini web existente și în pagini de Facebook. Luând acestea în considerare, poți vinde online pe trei canale în mod simultan de pe același stoc. Pentru a obține o expunere și mai mare a produselor tale, Soldigo a introdus posibilitatea de a vinde și pe alte canale cum ar fi rețelele de socializare ca de exemplu: Instagram, Twitter, Pinterest, Tumblr, ajungând în total la 11 canale.

 

Vânzare pe Instagram

În mod implicit pe Instagram nu există posibilitate de a-ți vinde produsele dar Soldigo a venit cu o funcționalitate prin care îți poți transforma profilul Instagram într-un magazin online și followerii tăi în clienți. Prin metoda ”Vânzare prin comentarii” followerii tăi pot cumpăra produsele tale direct pe Instagram comentând la pozele tale.

Cum funcționează?

  • Creezi un magazin Soldigo
  • Instalezi aplicația Shoppable Instagram
  • Pe lângă folosirea hashtagului #usesoldigo adaugi prețul #price:X și titlul produsului #title:titlu-produs când share-uiești o poză pe Instagram
  • Printr-un comentariu ceri follower-ii tăi sa comenteze cu hashtagul #wantit și cu adresa lor de email sub poză pentru a cumpăra produsul.
  • Followerii tăi vor primi în inboxul lor un email cu un link de comandă securizat ca să finalizeze tranzacția

Vestea bună este că folosind hashtag-urile #usesoldigo, #price și #title , produsul pe care share-uiești va fi încărcat în mod automat și în magazinul tău Soldigo. Poți utiliza filtrele Instagram pentru a crea poze uimitoare a produselor tale.

Vânzare pe Pinterest, Twitter și Tumblr

Soldigo creează pin-uri și tweet-uri optimizate pentru toate produsele tale din magazinul tău Soldigo. Aceste postări optimizate includ imaginea produsului, prețul, descrierea și cele mai relevante hashtag-uri create din cuvintele cheie a produsului. Când un follower de-al tău de pe Pinterest sau Twitter apasă pe o postare optimizată, va fi direcționat în mod automat la pagina de comandă unde își poate finaliza comanda. Ideea de bază este de a ușura procesul de cumpărare a produselor prin rețelele de socializare. Potențialii tăi clienți nu vor ajunge pe pagina de prezentare a produsului, ca și în cazul postărilor tradiționale, ci vor ajunge direct pe pagina de comandă sărind peste trei pași în procesul de cumpărare.

 

Vinzi pe Etsy?

Fiind unul dintre cei un milion de vânzători de pe Etsy, este foarte probabil ca magazinul tău să dispară în oceanul de magazine cu același look. Ai dreptul la brandul tău! Nu, nu trebuie să renunți la magazinul tău de pe Etsy ci prin Soldigo îți poți prezenta produsele din contul tău Etsy într-un magazin online complet personalizat.

Cum funcționează

  • Creezi un magazin Soldigo
  • Alegi unul dintre șabloanele profesionale Soldigo pe care îl poți personaliza după gustul tău
  • Conectezi contul tău Etsy cu Soldigo și imporți produsele tale

Este ușor ca și 1,2,3 și îți poți importa produsele oricând printr-un singur click.

Fă o favoare afacerii tale, dezvoltă-ți brandul și intensifică prezența online a produselor tale. Prin vânzarea pe rețele de socializare, produsele tale pot ajunge la mai multe zece, chiar sute de milione de potențiali clienți și cumpărători. Descoperă piețe noi cu cerere imensă pentru produsele tale.

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share