11 propuneri de cadouri de Crăciun

Distribuie articolul:
Share

Sunt mai puţin de 7 zile până la Crăciun şi aproape cu toţii suntem în febra cumpărăturilor pentru cele mai simpatice şi interesante cadouri. Ca în fiecare an, noi vă recomandăm să achiziţionaţi cadouri de autor, în primul rând că sunt 100% made in Ro, dar mai ales că de cele mai multe ori sunt unicat.

Tocmai ce am descoperit brandul A.A Petcan şi vă recomandăm bijuteriile realizate de ele. Sunt delicate, elegante şi se potrivesc la aproape orice ţinută.

Dacă suntem la categoria de bijuterii, Angela Ciobanu realizează cele mai elegante modele de inele: sunt potrivite nu doar de sărbători, ci în fiecare zi.

Ana Marchetanu vine anul acesta cu proiectul Artefact Room, colecţie de bijuterii fabuloase.

 

Dacă vreţi să achiziţionaţi şi altceva decât bijuterii, vă recomăndăm gențile create de Lemnia, Luvers sau Flori de nu mă uita. Fiecare designer în felul său se adresează unor tipologii feminine diferite. Dacă vreţi forme și modele insolite, atunci Lemnia sunt cei pe care trebuie să îi alegeţi; dacă preferaţi genţi practice – Luvers, iar dacă preferaţi modele tradiţionale româneşti, alegeţi Flori de nu mă uita.

//Geantă Flori de nu mă uita//

// Geantă Luvers //

//Geantă Lemnia//

Bianca Georgescu este recomandarea noastră pentru pantofi potriviţi pentru petrecerile de iarnă.

Iar pentru seri petrecute acasă, vă recomandăm catalogul Delta Studio, Lifestyle Interior Design cu cele mai reuşite amenajări de interior din România.

 

Comentarii

Share