CITEȘTI

În luna Februarie îți propunem un traseu creativ l...

În luna Februarie îți propunem un traseu creativ la Fundația Calea Victoriei

Distribuie articolul:
Share

Bine te-am regăsit în noul an! Ai început deja să pui în aplicare planurile tale pentru 2018? Sau tocmai le-ai conturat pe hârtie și acum te pregătești de acțiune? Tocmai de aceea te invităm ca în luna Februarie să alegi un traseu creativ la Fundația Calea Victoriei.

Tu îți stabilești obiectivele și noi te susținem în drumul spre atingerea lor: îți propunem o serie de cursuri grupate în funcție de ceea ce îți dorești tu să faci în 2018 – să te dezvolți artistic, să te cunoști mai bine pe tine însuți, să-ți cultivi simțul estetic sau să te bucuri de noi povești și informații.

Traseul Artă: Dacă alegi unul dintre cursurile de mai jos, nu doar că te vei relaxa prin artă, dar îți vei însuși tehnici noi de ilustrație, desen sau grafică. Vei putea pleca acasă cu obiectele create de tine la curs, iar mai târziu, în timpul liber, de vei delecta gândind noi creații și proiecte.

Curs de Ilustraţie florală şi decorativă, din 8 Februarie

Atelier de obiecte decorative, din 13 Februarie

Curs practic de Design interior, din 19 Februarie

Curs de Desen: creion, cărbune, pastel, din 21 Februarie

Atelier de Grafică şi Gravură, din 27 Februarie

Traseul Estetic: Dintotdeauna doamnele au fost preocupate de frumos, stil și rafinament. Dacă și pe tine te atrage această lume a seducției și a feminității, află ultimele tendințe în make-up, descoperă cum să îți exprimi frumusețea sau cum să transfori ingrediente din natură în cosmetice și parfumuri bio.

Atelier de iniţiere în Arta Parfumeriei, din 10 Februarie

Atelier de săpun natural, din 10 Februarie

How to be a Lady: Exerciţii de feminitate, din 13 Februarie

Curs practic de Machiaj, din 16 Februarie

Bunele maniere şi eticheta în societate, din 13 Februarie

Traseul Dezvoltare Personală: Îți propunem diferite modalități de a te perfecționa și îți oferim ocazia să explorezi un domeniu inepuizabil: Sinele. Ceea ce îți dorești să realizezi anul acesta este posibil dacă înveți să îți folosești atuurile și să-ți gestionezi emoțiile.

Atelier de Branding, din 5 Februarie

Atelier de tehnici de relaxare, din 12 Februarie

Atelier de Time management: Cum îmi stabilesc obiectivele?, din 20 Februarie

Tu ce tip de personalitate ai? Cunoaşte-te pe tine însuţi, din 22 Februarie

Semnificaţia viselor în viaţa noastră psihică, din 23 Februarie

Traseul Povestitorului: Te invităm atât să asculți, cât și să înveți să creezi texte captivante. Cu o poveste bună poți să schimbi lumea, poți să convingi, poți să vinzi un produs sau o idee. Sau poți aduce bucurie celor din jur. Vei putea scrie povești pentru propriul blog sau vei putea afla poveștile Bucureștiului, a îndepărtatei lumi nipone și a marelui gânditor grec, Aristotel.

Poveştile Bucureştiului – Amintiri din Micul Paris, din 16 Februarie

Atelier de Blogging şi scriere pentru online, din 16 Februarie

Incursiune în Cultura Japoneză: zei, gheişe, anime, din 19 Februarie

Aristotel: Despre curaj, înţelepciune şi cumpătare, din 28 Februarie

Te-ai decis? Ești gata? Start! Trimite un mail pe [email protected] și spune ce drum ai ales în 2018 și care e cursul la care vrei să vii. Ai multe alte cursuri și idei pe www.victoriei.ro

Fundația Calea Victoriei este singurul loc din București în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii printr-o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale si interactive. De peste 10 ani inspirăm prin arte și cultură și susținem tinerii talentați. Am reușit să ducem o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, am devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori.

Ne mândrim cu peste 50 000 de cursanți care au participat la proiectele noastre și cu peste 2000 de tineri care au beneficiat de burse (participare gratuită la cursurile preferate). Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături în toți acești ani: Cercul Militar Național, Grand Hotel Continental, Universitatea Națională de Muzică din București, Banca Națională a României, Teatrul Odeon și Muzeul Cotroceni.

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share