2 workshopuri de design floral

Distribuie articolul:
Share

Workshop ‘Let it Spring!’ Vine, vine primăvara la enRose!

Serbează începutul unui noi sezon călduros cu enRose, la workshop-ul dedicat aranjamentelor de primăvară! Pentru că noi ne-am curățat casa și așteptăm cu bucurie în suflet una din perioadele noastre preferate din an, vă propunem un aranjament făcut într-un suport drăgălaș, în formă de căsuța, în care vom pune cele mai înmiresmate și colorate flori! Vei avea la sfârșitul workshopului un aranjament superb creat de ține, sub îndrumarea floriștilor noștri, cu care să îți decorezi locuința la început de primăvară, sau pe care să îl dăruiești cuiva drag.

Dacă vrei să îți manifești creativitatea artistică în atelierul nostru boem, alături de oameni pasionați de frumos și înconjurat de flori de toate culorile, te așteptăm pe 21 februarie 2018 la ora 18:30 pe stradă Gala Galaction, nr. 39, Bucureşti.

Costul participării este de 200 lei/persoană și include toate materialele și florile de care ai nevoie pentru aranjamentul tău. Ca bonus, vei avea și o parte teoretică, de inițiere în Teoria culorilor, care să te ajute în armonizarea creației tale, precum și a celor care vor mai veni! 🙂
Bufetul cu prăjituri delicioase și ceaiul sunt din partea noastră!

Workshop ‘We Love Circles and Spring!’

Simbol al perfecțiunii și al eternității, în toate culturile lumii, cercul a fost inspirația care a stat la baza acestui design floral realizat de floriștii enRose. Dacă vrei să afli mai multe din „tainele” floriștilor noștri și îți dorești să creezi un aranjament ieșit din comun, te așteptăm în atelierul enRose pe 22 februarie, ora 18:30. Workshop-ul are o durată de 3 ore și este dedicat celor pasionați de design, dar și celor la început de drum care vor o provocare! Costul participării este de 290 lei/persoană și include toate materialele și florile de care ai nevoie pentru „Cercul vieții” pe care îl vei avea la sfârșitul serii.
Bufetul cu prăjituri delicioase și ceaiul sunt din partea noastră!

Înflorim atunci când suntem împreună!

Mai multe despre concept: Piesele de design floral desăvârșite integral în atelierul enRose se bucură de o mare versatilitate și decorează spațiul prin forme și texturi interesante, dar mai ales prin frumusețea florilor care le pun în valoare. Materialele folosite sunt de origine vegetală, lemnoasă, iar prinderile le realizăm cu ajutorul mai multor tipuri de sârmă. Florile sunt în permanentă hidratate, prin intermediul eprubetelor de sticlă sau acryl discret integrate. Avantajul acestor structuri este că sunt întotdeauna impresionante, dar totodată unice, prin înlocuirea periodică a florilor din eprubete.

Pentru înscrieri contactați-ne pe office@enrose. ro sau la numărul 0799.950.999.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share