CITEȘTI

“Minunea mătuşii Marlene” la Festival de Fashion F...

“Minunea mătuşii Marlene” la Festival de Fashion Film de la Miami

Distribuie articolul:
Share

“Minunea mătuşii Marlene”, filmul de prezentare pentru colecția F/W a designerului Oana Lupas (https://dbol.ro/en/), a luat premiul pentru cel mai bun hair style într-un video, în cadrul Festivalului de Fashion Film de la Miami. Scurtmetrajul, selectat dintre competitori din întreaga lume,  este produs de 23rd Film Hub & Media Company (http://23film.ro/), casa de producţie independentă cu focus pe realizarea de Conţinut Digital şi Filme de Modă.

Hairstyling-ul este realizat de Dan Stoica (www.danstoica.work/), hair stylist cu peste 13 ani de experienţă în campanii fashion. Scurtmetrajul “Minunea mătuşii Marlene” este inspirat dintr-un secol trecut, în care virtutea femeii se măsura în calitățile sale estetice, iar finețea gândului atingea doar paginile de jurnal.

Filmul este regizat de Rareş Abraham, fondatorul 23rd Film Hub & Media Company, care acum 3 ani, punea bazele casei de producţie de film în Cluj. Datorită intersectării repetate cu lumea modei, acesta se decide să producă şi să regizeze Filme de Modă, producţii care au devenit semnătura 23rd.

Festivalul de Film de la Miami atrage atenția asupra conexiunii istorice dintre artă, modă și influențele acesteia. Atfel, conceptului moda este artă  îi sunt dedicate filme locale şi internaţionale, care evidenţiază designul de modă prin povestiri, grafică, sunet şi mişcare.  Juriul ediţiei din 2017 a fost format din 5 membrii, din lumea artelor şi a modei, actori, fotografi, producători de film, autori şi profesori.

Scurtmetrajul poate fi văzut aici: https://vimeo.com/189656386

 

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share