Conferința Ambient Expo 2018

Distribuie articolul:
Share

Romexpo, magazinul Dizainăr și Revista Atelierul te așteaptă pe 9 martie, de la ora 11.00, la conferința Ambient Expo 2018 din cadrul târgului cu același nume, să afli despre Stilurile amenajărilor interioare de la unii dintre cei mai apreciați designeri și arhitecți de interior din România.

Conferința Ambient Expo 2018, va avea loc în Pavilionul nou B2 din complexul expozițional Romexpo, la standul Dizainăr, și va oferi exemple de bune practici în designul de interior.

La deschiderea conferinţei vor participa:

Ph.D Mihnea Ghilduș – moderator   designer, creative director DZNR Design Studio

Carmen Blasutti – manager proiect AMBIENT EXPO, Romexpo

Ph.D Mihaela Ion –  manager cultural, co-fondator Revista Atelierul

Gabriela Tîrlie – designer de comunicare, Dizainăr

Anul acesta tema conferinței este Stilurile amenajărilor interioare, iar profesioniștii care ne vor ajuta să înțelegem ce stil ni se potrivește și vor vorbi despre unele dintre cele mai cunoscute proiecte de design ale lor sunt:

Omid Ghannadi, arhitect și designer de interior

Ileana Răducanu, profesor de design interior, redactor sef Elle Decoration, talent scouter

Mihai Popescu, designer, Twin Studio

Arh. Marilena Popa & Arh. Alina Catrina, Zada Architecture

Arh. Cristina Stroe & Arh. Diana Nitreanu, Laboratorul de Arhitectură

Alex Adam, co-fondator AA Studio

Moderator: Mihnea Ghilduș, designer, DZNR Studio

Vă invităm să urmăriți evenimentul pe Facebook, și site-ul www.ambient-expo.ro, pentru a afla mai multe informații despre speakeri și program.

Accesul se face pe bază de invitaţie. Pentru a obține invitația, vă rugăm să transmiteți un e-mail cu subiectul #ConferintaAMBIENTexpo2018, la: [email protected]. Data limită de înscriere: vineri, 2 martie 2018.

Revenim cu detalii despre invitaţii la această conferinţă.

Detalii organizatori:

Romexpo este liderul industriei românești de târguri și expoziții, îmbinând tradiția cu experiența și calitatea de nivel internațional, toate în beneficiul expozanților și vizitatorilor specialiști. Romexpo organizează anual peste 40 de târguri, expoziții și saloane comerciale cu participare internațională și oferă partenerilor săi o gamă completă de servicii. www.romexpo.ro

Dizainăr este magazinul de design românesc ce și-a propus să pună pe picioare o piață vibrantă de produs și concept autohtonă, capabilă să concureze la standarde internaționale. Dizainăr oferă o gamă largă de produse și servicii de design, devenind astfel un hub, o platformă ce conectează creatorul, producătorul și utilizatorul final. În magazinul Dizainăr și pe site-ul www.dizainar.ro veți găsi o selecție de peste 400 de produse de serie ale designerilor români, unii dintre ei premiați internațional, de la piese de mobilier, corpuri de iluminat, ceasuri sau grafică și până la accesorii personale, decorațiuni, jucării sau obiecte de sticlă și ceramică.

Asociaţia Atelierul de Creaţie a fost creată în anul 2011, cu scopul de a susţine şi promova în mod constant valorile contemporane culturale româneşti cu implicaţii directe în industria creativă şi culturală românească. Site-ul www.revista-atelierul.ro, platformă online şi offline (în 2011, prin Revistele Atelierul în format print) activă de promovare a industriilor creative & comunitate naţională şi internaţională, deţine peste 2800 de articole despre evenimente creative, interviuri, sfaturi de marketing&PR, cu un public de peste 6 milioane de vizitatori.

 

 

 

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share