CITEȘTI

Designul contemporan și cultura vintage și-au dat ...

Designul contemporan și cultura vintage și-au dat întâlnire weekendul trecut,

Distribuie articolul:
Share

Procesul de instalare al versiunii V for VINTAGE 20 s-a finalizat cu succes:
În weekendul 21 și 22 aprilie, V for Vintage, cel mai important târg de design contemporan și cultură vintage, a deschis publicului un spațiu dedicat creativității și inovației, în centrul orașului: The Landmark.

Fișierul de instalare: ne-am conectat pentru două zile cu designul contemporan, selecția de vintage autentic și creațiile studenților de la universitățile de arte și design din București, Cluj și Timișoara. Atmosfera efervescentă, 3 spații în care creativitatea și pasiunea au fost cărți de vizită, povești și zâmbete, toate încununează un weekend petrecut printre prieteni.

Noua versiune V for VINTAGE a oferit o perspectivă nouă, un #UPGRADE în design, tehnologie și mentalitate.

Am descoperit colecțiile de primăvară/vară și colecțiile capsulă ale celor 100 de designeri contemporani selectați de un juriu cu expertiză, ne-am petrecut ore întregi printre comorile bine păstrate expuse de cei 10 colecționari de vintage autentic, am admirat creativitatea studenților de la Universitățile și Facultățile de Artă și Design din București, Cluj și Timișoara.

V for Vintage 20 înseamnă două zile de shopping alternativ, un loc dedicat comunității oamenilor pasionați de design, artă, experiment, simț estetic și contemporan.  De asemenea, noi cei de la Revista Atelierul, prin Mihaela Ion am început un super parteneriat cu V for Vintage, şi am selectat în cadrul evenimentului, designerului favorit – Ceramic Sparrow. Revenim cu un interviu fabulos cu Ceramic Sparrow.

Pentru a finaliza procesul de instalare, efectuaţi un click pe Finish. Păstrăm conexiunea pentru ediția din toamnă.

V for Vintage 20 este susţinut de:
Radio Guerrilla
Federația Patronatelor Femeilor Antreprenor
Lifestyle & Fashion: Elle România, Glamour, Unica, Revista AVANTAJE
Design & Culture:  Igloo, The Institute, Modernism, Revista Atelierul
City Life: Iqads, petocuri.ro, Orașul Vorbește, life.ro, metropotam.ro, divahair.ro, vforvintage.ro

#VforVINTAGE #UPGRADE

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share