Distribuie articolul:
Share

Site-ul www.revista-atelierul.ro este proprietatea Asociaţiei Atelierul de Creaţie, asociaţie ce are ca scop promovarea şi desfăşurarea de programe educaţionale, promovării artei şi a culturii, derulării de programe curatoriale, de programe pentru copii, tineri şi adulţi, organizarea de  workshopuri, de diferite evenimente culturale, târguri, expoziţii si de programe editoriale.

Toate informaţiile conţinute în acest site sunt proprietatea Asociaţiei Atelierul de Creaţie  şi pot fi preluate numai cu acordul scris al nostru şi al redactorului/fotografului articolului.  În cazul în care preluaţi aceste informaţii după primirea acordului nostru şi a redactorului/fotografului treceţi la sursă: www.revista-atelierul.ro

Asociaţia Atelierul de Creaţie îşi rezervă dreptul de a nu publica şi de a șterge orice comentariu sau material care aduce prejudicii de orice natură unei persoane publice sau nu.

Nu publicăm ideile/anunţurile ce sunt complet diferite faţă de conceptul general propus de site-ul www.revista-atelierul.ro. De asemenea  comentariile care contravin în orice fel valorilor de bază prezentate pe site şi în materialele tipărite ale Asociaţiei Atelierul de Creaţie nu vor fi publicate.