CITEȘTI

Atelier de creativitate și relaxare – Curs b...

Atelier de creativitate și relaxare – Curs bijuterii

Distribuie articolul:
Share

Trăim o viață foarte agitată, stresantă uneori și uităm să ne mai bucurăm și să aflăm că toți suntem capabili să realizăm ceva cu mâinile noastre sau să lăsăm imaginația să zburde în voie. Este o metodă bună de relaxare dar și de stimulare proprie… eu vreau – eu pot. De câte ori nu ați auzit … îmi place foarte mult dar eu nu pot face asta … sau nu am răbdare să fac așa ceva… Veți fi surprinși de cât de multe și de ingenioase produse puteți realiza cu mâinile voastre. Este o metoda de exprimare, de canalizare a energiei, talentului și a imaginației către ceva frumos. Căutăm căi de exprimare, vrem să ne marcăm unicitatea și atunci lucrurile personalizate ajută într-un fel.

Curs realizare bijuterii – 6 ședințe

Ce vei învăța? De la tehnici de baza pentru realizarea bijuteriilor hand made, la metode de alegere a celor mai bune materiale dar și combinarea materialelor și culorilor.

Ce beneficii ai? În primul rând, materialele cu care vei lucra sunt incluse în pret. Toate bijuteriile create de tine îți rămân ție. Vei savura și un ceai aromat . Nu în ultimul rând, primești și o diplomă de participare la workshop!

Dacă doriți să învățați cum să vă confectionați diverse bijuterii sau accesorii, dacă doriți o activitate care va poate relaxa, dacă sunteți în căutare de un hobby… dacă vă place să fiți altfel…vă invităm la C&R Workshop – un atelier de creativitate și relaxare. La fiecare ședință veți învăța tehnici noi, veți putea exersa și veți descoperi o nouă metodă de relaxare.

Când: în fiecare Duminică

Unde: Ceainăria Serendipity, Str. Dumbrava Roșie nr.12

Durată ședință: 90 min

Grupa 1: de la ora 11,00 Grupa 2: de la ora 13,00 Grupa 3: de la ora 15,00

Grupele sunt de maxim 10 persoane.

Cost curs: 30 Lei / ședință – sau 160 lei curs plătit în avans Sunt incluse: materialele/accesoriile, îndrumarea și un ceai aromat!

Înscrieri: [email protected] sau 0727046224

Vă rugăm specificați grupa dorită.

Un desfășurător sumar al celor 6 ședințe ale cursului:

Pentru începătoare (ședința 1,2 și 3): vom realiza cercei și brățări cu ajutorul accesoriilor de bază dar și bijuterii cu ajutorul sârmei siliconate.

Pentru ședința 4: realizarea florilor din material textil – avem nevoie de diverse resturi materiale cu compoziție de poliester, nu bumbac, stofa sau alte materiale cu fibre naturale; foarfecă; ac și ață.

Pentru ședința 5: realizarea unor bijuterii cu ajutorul sârmei de modelaj

Pentru ședința 6 de creativitate: Vom căuta … orice piesă…obiect…bijuterie prăfuită…bucăți de metal, plastic, lemn, piele, dantelă…..sau ce poate fi transformat într-o bijuterie. Împreună vom găsi idei de realizare a unor bijuterii originale.

Pentru confecționarea bijuteriilor veți avea nevoie de un set de cleștișori speciali: clește pentru tăiat, clește cu bucle, clește cu vârf rotunjit pe care îi puteți achiziționa din magazinele online de specialitate sau îi puteti comanda și la noi la prima ședință a workshop-ului

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share