Turcoaz loves hot pink

Distribuie articolul:
Share

Pentru ca am avut parte de o iarna prea lunga, prea alba si mult prea friguroasa am simtit nevoia sa fac un prim outfit pentru Revista Atelierul care sa tipe Look at me! Si ce altceva mai bun as fi putut gasi decat doua culori care tipa dupa atentie si care se completeaza perfect !

Am amestecat fetru cu pietre semipretioase, voal si margele de lemn, echilibrand materialele mai usoare cu nuante tari.

Am ales vesta chiffon facuta de Bohemian Sin, deja decorata cu doi trandafiri asortati si multe margele. Mi-a placut brosa papion de la Red Bijou si mi-am imaginat-o stand prinsa in par pe o bentita.

Am testat tonurile de turcoaz pe alte materiale si am ales o bratara din pietre semipretioase facuta de Letitia si un portofel de la Florishelus. Pentru petele de culoare vinovate sunt multele bratari de fetru marca CinnamonCloves si colierul cu margele de lemn din cel mai aprins roz de la Madeea.

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

  1. LadyA

    1 aprilie

    Ce combinatie super 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share