Lavand Love

lavand fashionlab
Distribuie articolul:
Share

Totul a început cu rochia de la Lavand, adusă pe plaiurile mioritice de către Fashion Lab. Mi-au plăcut culorile, dar mai ales modelul imprimat – niște doamne în rochii din secolul 19 care par a fi extraterestre, iar lângă ele, mi-am imaginat, eu nave spațiale și o ploaie colorată.

Pentru că rochia este deja destul de încărcată și colorată, am ales accesorii în nuanțe mai închise, neutre.

Brățara de cupru de la B&W Shop și cerceii de la Deerstuff dau un aer boem ținutei. În schimb, ochelarii geek de la Skinny Bunny și geanta neagră cu matrioșcă de la Momiko complementează bijuurile, creând un ansamblu jucăuș.

lavand fashionlab

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

  1. da'mely biju

    20 aprilie

    superba tinuta! deosebite accesoriile! felicitari pentru inspiratie!

  2. […] This post was mentioned on Twitter by Revista Atelierul. Revista Atelierul said: Revista Atelierul Nou – Lavand Love. Citeste acum http://tinyurl.com/y7g48zp […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share