Răsfăţ natural

Distribuie articolul:
Share

Aud peste tot în jurul meu despre produse naturale, despre cum e bine să consumăm produse bio şi să fim eco. Şi nu ştiu de ce, parcă nu îmi găsisem încă motivaţia să acţionez. Nu mă înţelegeţi greşit, nu am nimic împotriva acestora şi nu sunt contra…doar că ceva mă reţine. Poate e comoditatea sau poate lipsa unei convingeri puternice, sau poate scepticismul legat de eficienţa acestor acţiuni. Acum, am început să reciclez hârtia şi pet-urile. Este un început.

Totuşi, azi vreau să vă spun despre produsele de înfrumuseţare naturale. Pe lângă principala lor caracteristică – sunt realizate din componente 100% naturale – acesta sunt pur şi simplu delicioase.

Preferatele mele sunt totuşi săpunurile şi cremele naturale handmade. Aţi citit vreodată descrierile acestor produse? Sunt aboslut minunate! Veţi descoperi că fiecare produs în parte, pe lăngă mirosul intoxicant, aroma delicioasă şi pielea ca de catifea vă oferă şi multe alte beneficii. Sunt nutritive, calmante, anti-celulitice, antibacteriene, relaxante…ce mai, un adevărat răsfăţ! Pe deasupra, acestea ajung la noi şi ambalate foarte frumos şi chic, majoritatea în materiale la fel de naturale.

Şi acum am să vă spun partea cea mai bună: dacă vreţi să vă aventuraţi, puteţi să vă faceţi singure aceste săpunuri sau creme naturale, chiar la voi acasă, trebuie doar să improvizaţi un mic laborator.

Reţete sunt destule, încât să alegeţi să faceţi ceea ce vă este cel mai comod şi la-ndemână. Vă trebuie doar un pic de timp. Rezultatul este răsfăţ pur şi puteţi alege uleurile esenţiale şi ingredientele potrivite pentru voi, fie ca e vorba de scorţişoară, lavandă, trandafiri, lăcramioare sau mac. Astfel, o să descoperiţi acea bucurie de a folosi ceva natural, creat cu mâinile voastre.

Produsele naturale sunt ideale pentru a fi oferite cadou. Preparate cu drag şi migală, ingrediente atent alese şi ambalate frumos în hârtie reciclată cu etichete personalizate.

Vă recomand să le încercaţi şi să vă răsfăţaţi cât de des aveţi ocazia cu mici cadouri, pentru trup şi suflet!

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Kity

    14 iunie

    Excelenta idee!
    Iti multumim! Mi-ai deschis o curiozitate pentru aceste produse pe care le-ai descris intr-un mod foarte incitant….de abia astept sa intru intr-un magazin cu astfel de bucurii pentru simturi…totusi este o tendinta moderna..si cum tot ce este modern are si o tenta de snobism in el…care nu ramane netaxat..astfel ca produsele astea naturale, minunate sunt putin cam scumpe…uneori chiar de lux…intrebarea mea ar fi..pentru ca mentionezi undeva existenta unor retete pe care le putem pregati noi acasa…ai putea sa-mi dai un exemplu de blog sau site cu retete?
    Mult succes in continuare, iti citesc articolele cu interes!
    Numai bine,
    Kity.

  2. ceva natural ce putem face la noi acasa, tot pentru a evita cosmeticele pt corp, care contin parabeni si diverse substante cancerigene: uleiul de corp. Uleiul de masline este suficient ca ulei de corp sau fata (intins usor cu un disc demachiant) daaar, nu ne prea place cum miroase. Asa ca il putem combina, penru corp, cu un ulei esential de la farmacie (sau palfar, sau net) cum sunt cele de la Fares (de lamaie, lavanda, anason etc) si fiecare are anumite efecte: relaxant, energizant etc. Exfolierea pielii o putem face cu cafea, malai, tarate sau zahar…sunt multe ingrendiente in bucatarie mult mai benefice pielii noastre decat cosmeticele obisnuite de pe piata 🙂
    si reciclarea selectiva is a must!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share