Ştampilele în scrapbooking (1)

Distribuie articolul:
Share

Stampilarea este o tehnica foarte distractiva si cu niste rezultate de exceptie in scrapbooking, astfel incat o reactie de genul „Tu ai facut asta?!?!?!” trebuie sa nu va mire atunci cand oferiti cuiva o felicitare creata prin tehnica stampilarii ;). Stampilele sunt un instrument de mare ajutor in scrapbooking. Fiind foarte utile pentru a crea felicitari, invitatii de nunta/botez, semne de carte, pagini scrapbook etc, stampilele faciliteaza procesul de creatie, economisind foarte mult timp. Pe langa creatiile de tip scrap, stampilele mai pot fi folosite pentru a crea si accesorii vestimentare, de exemplu.

Ştampilele folosite în scrapbooking sunt de 3 feluri:

Ştampile pe suport din lemn – au apărut primele pe piaţă şi arată cam aşa:

Ştampile acrilice (transparente) sau „CLEAR STAMPS„.  Ele vin în seturi care conţin de la 5 la 25 de ştampile diferite, care pot fi combinate în cele mai diverse moduri, cu rezultate fantastice, şi care arată ca cele de mai jos:

Ştampilele de tip „CLINGS– ca şi cele acrilice, vin montate pe o folie de plastic de pe care se dezlipesc pentru a se ataşa pe un bloc acrilic de dimensiuni adecvate, se aplica tuşul în culoarea/culorile dorit(e) şi se imprima pe hârtie. Ele arată cam aşa:

Cele 3 categorii au câteva caracteristici în comun: ultimele 2 tipuri de ştampile, acrilice şi „clings” sunt foarte uşoare şi ocupă minimum de spaţiu. Pe când cele pe suport de lemn şi „clings” au în comun suprafaţa de cauciuc roşu, ele arătând pe verso cam aşa:

Tot în această imagine puteţi observa şi cum arată blocurile acrilice (cele 3 suprapuse).

Ştampilele se curăţă foarte simplu, doar cu apă şi săpun şi se usucă în aer liber (nu cu ajutorul unui prosop sau al hârtiei). Înainte de a încheia, trebuie să menţionez că ştampilele au GARANŢIE PE VIAŢĂ şi că de acum vi le puteţi achiziţiona şi la noi în ţară.

Acum haideţi să vedem cum arată nişte creaţii realizate prin ştampilare:

Aţi vrea să puteţi crea şi voi felicitări ca acestea? Ei bine, vom afla în articolul următor cum se ajunge la astfel de rezultate. Până atunci, să aveţi o vară frumoasă şi plină de inspiraţie ;)!

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. nikos

    8 septembrie

    .. sau poti trimite macheta la myfav.ro si iti faci propriile amprente pentru stampile (inclusiv cu fotografie de inalta rezolutie) – poti sa le si vinzi apoi prin magazinul online gratuit pe care il primesti cand iti faci contul pe site.
    Cateva exemple la http://www.gravez.ro/portofoliu/stampile

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share