Vacanţa de vară

Distribuie articolul:
Share

Se poate ca unele dintre voi să nu au reuşit încă să plece undeva în vacanţă sau în concediu. Şi pentru că se anunţă vreme bună, lunile august şi septembrie sunt încă potrivite pentru o escapadă la mare, la ştrand, piscină sau oriunde este apă bună de bălăceală. Aşa că am pregătit un outfit chic pentru această ocazie. De cum am văzut costumul de baie „Ruffle princess” de la Handmade my love, cu volănaşe de tul şi perluţe, am ştiut că va fi piesa centrală pentru astăzi.

Aerul său delicat şi romantic ar face-o pe purtătoare să se simtă într-adevăr ca o prinţesă. O fustiţă asortată am găsit la ama.handmade, iar sandalele simple, comode, sunt din magazinul Lust of creation. Poşeta este de la Booho Made, delicioasă pentru vară. Am mai asortat şi o brosă în temă, fetiţa cu peştişor de la Serebe. Şi pentru că din orice vacanţă rămân amintiri frumoase, de ce să nu le punem pe film – cu aparatul de fotografiat din magazinul Hippocampus.

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Si la mine la fel :)) dar brosa de la Serebe e abolult delicioasa, o vad navigand intr-o barcuta de hartie printre baltile si potopul de aici!

  2. Anca

    16 august

    Super chic!
    Imi place la nebunie outfit-ul. Pacat la mine, aici, ploua intruna.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share