CITEȘTI

Cantec si handmade cu Lora

Cantec si handmade cu Lora

Distribuie articolul:
Share

Am lipsit putin pentru ca am fost intr-un concediu frumos la mare, dar am revenit cu forte proaspete si cu un nou interviu.

Alaturi de mine a fost Lora, o tipa superba si cu o voce minunata! Mai jos a raspuns la cateva intrebari si sunt sigura ca sunteti curiosi sa vedeti ce parere are despre arta handmade! Enjoy!

1.Cat de mult conteaza imaginea in ziua de astazi?

Imaginea conteaza si astazi cum a contat intotdeauna. Hainele sunt un mod de exprimare.

2.Care sunt articolele tale vestimentare preferate atunci cand iesi in parc la o plimbare, dar si atunci cand esti pe scena?

La plimbare ma imbrac sport sau casual, pe scena ma imbrac in functie de genul showului.

3. Pe ce pui mai mult accent, pe haine sau pe accesorii?

Imi place sa ma imbrac cu ceva care scoate in evidenta personalitatea mea. La mine detaliile sunt foarte importante. Prin faptul ca port sau nu o pereche de cercei sau de pantofi, incerc sa transmit un mesaj. Imi plac accesoriile cu personalitate puternica, care sa ma completeze nu sa ma incarce prea mult si eu sa ma pierd printre ele.

4. Crezi ca daca bugetul nu iti permite, poti sa arati si cochet si “la moda”?

Normal. Se gasesc foarte multe obiecte vestimentare si accesorii care arata foarte bine si pe care si le permite oricine. Conteaza cum le combini.

5. La ce te gandesti atunci cand spui”accesorii handmade”?

La designerul meu. 🙂 Numele lui este Come si este un tanar extrem de talentat. Un adevarat artist caruia ii place sa lucreze cu orice fel de materie prima si sa o transforme in ceva cu adevarat valoros. De cate ori ma veti vedea imbracata mai extravagant sa stiti ca este creatia lui. Foloseste mult metal, fermoare, snururi, capse…si multe alte obiecte pe care le combina si le imbina incredibil.

6. Crezi ca astfel de accesorii le poti purta si la evenimente mondene?

Bineinteles. Eu ma voi baza mult pe asta ca si imagine. Cand un artist modeleaza ceva cu mainele lui, obiectul acela devine mult mai valoros decat ceva ce exista in serie, in magazine.

7. Ti-ar placea sa mergi la un eveniment important purtand accesorii realizate de un tanar artizan?

Nu mi-ar placea. Mi-as dori 🙂 Mai ales sa port ceva care a fost gandit special pentru mine 🙂

8. In capitala sunt multe targuri vintage&handmade, ai fost vreodata sa le vizitezi?

Mi-ar placea sa le descopar. Nu cunosc atat de bine orasul, dar cunosc o parte din artistii lui si am contact direct cu creatiile lor.

9. Crezi că romanii ar putea sa traiasca cu mai putin kitsch?

Romanii au personalitati foarte puternice si vor purta intotdeauna ce vor ei. Niciodata nimeni nu va putea sa-i oblige sa poarte ceva. Cea mai buna metoda ramane sa-i cuceresti, sa-i convingi frumos, fara jigniri, ca pe niste copilasi.

10. Care este tinuta ideala pe care ti-ar placea sa o porti in aceasta vara si ce accesorii ai alege la ea?

Imi plac foarte mult motivele tribale si acesoriile care ma ajuta sa am o imagine puternica, rebela, corecta si gata de a infrunta orice provocare. 🙂

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share