CITEȘTI

Cum a fost swapul Atelierul

Cum a fost swapul Atelierul

Distribuie articolul:
Share

Mai ştiţi swapul organizat de noi în luna cadourilor?

Au fost câteva peripeţii, dar în general coletele călătoare au ajuns la timp la destinatarele lor. Nouă ne-a plăcut să vă oferim ocazia să bucuraţi pe cineva şi la rândul vostru să primiţi ceva făcut cu drag, special pentru voi. Acum aşteptăm părerile voastre.

Am primit şi câteva poze cu minunatele cadouri pe care şi le-au oferit participantele la swap şi am decis să vi le arătăm.

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Swapul de Craciun a fost foarte frumos si cu siguranta voi participa si la cel primavaratic. Va multumesc si pentru publicarea pozei cu cadouasul oferit de mine.

  2. […] Poţi afla cum a fost la swapul organizat de noi cu ocazia Crăciunului aici. […]

  3. Nu-i nici o problema,Mihaela,eram sigura ca sunt si pozele de la mine undeva!!Ma bucur ca o sa mai organizati swap-uri,sigur ca o sa particip,dar,nu,nu mai vreau peripetii:))

  4. mihaella.ion

    17 ianuarie

    Gata am publicat si produsul primit de tine, multumim Silvia, ratacisem putin fotografia ta printre mailuri.

    In curand vom organiza un nou SWAP speram sa participi cu drag si la acesta, si cadoul pentru tine sa aiba o peripetie si mai si:)

  5. Salutari cordiale tuturor!Si eu am trimis poze cu poinsettia din fetru primita de la Zazine,iar pachetul meu a fost unul care a trecut prin ceva peripetii pana sa ajunga la mine,dar,totul e bine cand se termina cu bine!A fost o placere sa fac o bucurie cuiva,sper ca am si reusit,in plus,sper sa reeditam si cu alte ocazii!Succese pe toate planurile tuturor!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share