CITEȘTI

Planuri „crafty” de vară

Planuri „crafty” de vară

Distribuie articolul:
Share

E vară și cred că toată lumea vă întreabă ce planuri de vacantă aveți. Eu una vreau să vă întreb ce planuri „crafty” aveți? Ce v-ați propus să meșteriți vara asta, ce vreți să învățați nou în domeniul handmade, ce proiect puneți la cale?

Și cum planurile merită puse pe hârtie înainte de a fi puse în aplicare, astăzi vă propun o modalitate colorată de a le avea cât mai clar în minte. Am tot văzut în ultimul timp pe site-uri străine idei de așa-numite liste de vară, în care poți scrie ce îți dorești să realizezi în lunile acestea pline de soare, așa că m-am gândit să realizez o variantă crafty a acelei liste.

Pentru aceasta aveți nevoie de:

– o tablă de plută/o foaie de flipchart
– post-it-uri și pioneze
– marker/pix

Eu am ales varianta tablei de plută, care se află exact în fața mea și care acum arată foarte colorat! Printre planurile mele se află: un proiect deco pentru camera mea, exersarea unei noi tehnici crafty, cât mai multe tutoriale pentru Atelierul din ideile care se tot adună pe contul meu de Pinterest, lucrul la site-ul meu de arts&crafts ș.a.m.d.

Pentru exemplificare, așa arată tabla mea de plută:

Voi ce planuri crafty aveți pentru vara asta?

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. […] Articolul nr. 10 – Planuri crafty de vara – o lista cu activitati de vara pentru persoane iubitoare de arts&crafts. Articolul complet il gasiti pe site-ul revistei, aici. […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share