Tutorial floare de vară

Distribuie articolul:
Share

Ani de la AniHandmade a pregătit pentru voi un proiect simpatic tare, despre cum să faci o frumoasă floare din material textil. Sunt sigură că vă va plăcea, de aceea vă las în continuare cu Ani.

Personal îmi plac la nebunie florile, mai ales acum în toiul verii când o floare este binevenită pentru a înviora orice ținută. Și nu m-am gândit la o floare naturală ci la una textilă, să zicem din bumbac. Culoarea am obținut-o prin vopsire, dar sunt convinsă că puteți găsi la îndemână o bucată de pânză sau o bluză care oricum nu o mai purtați și o puteți folosi pentru a obține un trandafir ca cel din imagine, sau de ce nu, unul mai deosebit.

Dacă vă încântă ideea aveți nevoie de o bucată de pânză, un ac cu ață (eu o prefer pe cea transparentă), o foarfecă și un ac de broșă. Pare simpu? Chiar este!

Tăiați pânza în cercuri mici, apoi începem confecționarea propriu-zisă.  Rulăm prima petală ca în imagine și apoi le adăugăm pe celelalte, având grijă mereu să le prindem bine la capăt.

Cu cât mai multe petale adăugate, cu atât va fi floarea mai bogată, de aceea se cos în funcție de preferințele voastre.

Încet, încet se obține ceea ce ne doream, adică așa ceva:

Am cusut și acul de broșă, iar acum floarea poate fi purtată ca accesoriu la o rochiță, pe o geantă de vară sau o putem folosi pentru a oferi un nou look unei brățări!

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. andrea cucu

    24 august

    o floare superba. Sper ca nu se face prea greu. Voi incerca.

  2. Preda Alexandru

    10 ianuarie

    greu pentru mine

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share