Gift Tag cu mărgele

Distribuie articolul:
Share

Când ofer un cadou, îmi place să fie împachetat drăguț. Mereu caut hârtii frumoase, colorate, cu modele deosebite. Și îmi place să folosesc gift tags pentru a adăuga un mesaj personal. Când ofer un cadou pentru o zi de naștere sau pentru o aniversare folosesc și o felicitare. Dar când ofer un cadou pur și simplu, eticheta acesta micuță îmi e de folos să scriu un simplu Mulțumesc. Descriu mai jos cum am realizat un gift tag cu mărgele; mărgelele adaugă puțină strălucire. Dar în locul lor se poate folosi orice decorațiune de hârtie, fetru, stickers.

Materiale: carton pentru felicitări, foarfece, riglă, creion, mărgele, lipici, perforator.

Etape:

1. Tai din carton un dreptunghi cu dimensiunile de 9,5 x 4,5 cm. Tai oblic colțurile de sus.

2. Dacă nu te simți sigur / sigură pe tine să lipești liber mărgelele, desenează mai întâi cu creionul conturul formei pe care vrei să o faci. Trebuie să lipești mărgelele în așa fel încât să acoperi linia lăsată de creion. Eu am desenat o buburuză.

 

3. Începi să lipești mărgelele. Trebuie să folosești puțin mai mult lipici, pentru ca mărgelele să se fixeze în el. Eu încep de obicei cu detaliile sau cu interiorul și merg spre margine.

 

4. În partea de sus a etichetei trebuie să faci o gaură. Eu am folosit un perforator în formă de floare, ca să fie în acord cu buburuza.

 

5. Poți adăuga ce mesaj dorești în funcție de ocazie: Mulțumesc, La Mulți Ani! sau chiar citate celebre (depinde de mărimea etichetei, dar și de cât de lung e citatul).

 

6. Ca să atașezi gift tag la cadou, treci prin gaura de sus panglica pe care o folosești la cadou. Dacă panglica e prea lată sau nu se potrivește, leagă gift tag cu o panglică separată.

Spor la lucru.

Ema

http://ema-decorations.blogspot.com/

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share