Facem swap de Crăciun- anul 2

Distribuie articolul:
Share

Noi, cei ce facem parte din călduroasa familie Atelierul, în calitate de spiriduși aproape magici ai lui Moș Crăciun, ne-am decis să găzduim și anul acesta un swap pentru voi toți cei creativi și darnici.

Eveniment deja cu vechime la Atelierul, swap-ul presupune un schimb de produse handmade între doi parteneri aleși aleator, produse create special pentru fiecare participant, cu mult drag. Dacă vrei să sții mai multe despre cum se va desfășura acest schimb, mai rămâi un pic cu noi și citeste mai jos.

Dacă îți place să creezi lucruri frumoase, dacă îți place să dăruiești și dacă vrei să te alături swapului organizat de noi, nu ezita să ne lași un comentariu la acest post cu ce îți place (poate fi o gamă de culori, forme, stiluri și orice altceva ce îl va ajuta pe partenerul tău de swap să te cunoască mai bine) în intervalul 17 noimebrie – 04 decembrie.

Nu uita, tot atunci, să ne scrii și nouă o scrisorică la [email protected] cu numele tău și adresa unde vei primi magicul pachețel.

Noi, ca niște spiriduși organizați ce suntem, vom aduna toate numele, le vom pune într-o tolbă specială, vom găsi pentru fiecare participant un partener și vă vom trimite toate datele acestuia prin email în data de 05 decembrie. Iar Moșul tău va rămâne secret, căci știm că îți plac surprizele.

Apoi urmează partea cea mai frumoasă în care vei crea ceva cu totul special pentru partenerul tău. Iar pentru că sărbătorile de iarnă sunt foarte aromate, pachețelul ce îl vei pregăti cu atâta migală, ne-am gândit că ar fi frumos să conțină și ceva bun – un mic desert, o ciocolățică, bomboane de pom, etc.

Urmează să duci pachețelul la cel mai apropiat oficiu postal, cât mai din timp, pentru ca acesta să ajungă la destinatar, sub brad, în timp pentru Ajunul Crăciunului.

Supercalifragilisticexpialidocious, nu-i așa?

Spor la crăciunit!

Surse fotografie  2

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. valentina

    4 decembrie

    Buna,
    mai bine mai tarziu decat niciodata, nu-i asa? Vreau sa ma inscriu si eu!!! Imi plac lucrurile finute si migalite, tesaturile de margelute mici, colorate viu, imi plac modelele sculptate din diverse materiale si tot ce e realizat cu imaginatie.
    Va multumesc frumos!

  2. O idee minunata!

    Imi plac: obiectele handmade, ciocolata, cerceii, culorile, lana, dantela, pietrele semipretioase, obiectele vintage, elegante, dar si cele jucause si colorate. Imi plac papadiile, macii, floarea-soarelui si nuferii. Lumanarile parfumate, momentele de relaxare, designul de interior, arta fotografica. Accesoriile interesante, care povestesc frumos despre creatorul lor si despre cum au ajuns sa fie realizate.

  3. Cinnamon

    4 decembrie

    Ma inscriu si eu!
    Imi plac lucrurile colorate si putin „whimsical”, imi plac mult bulinele mai ales in combinatia rosu-alb, imi plac ciupercutele, ciresele si capsunile si accesoriile velese si optimiste care aduc o pata de culoare oricarui outfit de zi cu zi. Imi plac nuantele de roz-fuchsia si verde crud si combinatia de culori navy cu dungi si puncte. I love cupcakes & bunting too 🙂

  4. Dida

    2 decembrie

    buna!
    sunt incepatoare in domeniu, am tatonat mai multe genuri si m-am oprit la pietre semipretioase: coliere, cercei si bratari. m-as potrivi cu Mihaela Raica, am niste jad lemon in lucru 🙂 nu sunt prea mofturoasa, imi plac brosele tip agrafa si cele din materiale textile. de fapt imi place tot ce e facut de mana, cu dragoste.
    abia astept sa daruiesc, o fac din toata inima!
    multumim pentru idee!

  5. Oh, ce idee haioasa! Vreau si eu sa ma inscriu! Deja m-am gandit ce sa confectionez 😀 Mie imi place orice lucrusor realizat manual, mai ales daca este colorat deja ma topesc precum untul… 😀

  6. Red

    2 decembrie

    Salut!
    Imi place ideea,vreau sa particip si eu!
    Imi plac bijuteriile,sculptura,jucariile,dulciurile si multe altele.
    De abia astept Craciunul si mai ales clipele in care Tudor,fiul meu va deschide cadourile.
    Sarbatori linistite si pline de iubire!

  7. Buna! Ma inscriu si eu la swap cu mult drag!
    Imi place enorm sa fac mici bijuterii, pun pasiune de aceea port si eu cu placere handmade..legat de ce imi place cel mai mult si port sunt: brose colorate, inele mari si cercelusi subtili…
    Pentru mine mai mult conteaza sa se vada ca a fost pus suflet la acea lucrare.

    Multumesc frumos!
    Ale

  8. nina

    30 noiembrie

    buna Anca

    Multumesc pentru informatie.Asa am sa fac.

  9. Anca

    30 noiembrie

    Buna Nina,

    In ceea ce priveste furnizorii de fetru, incearca la magazinele de hobby din orasul tau sau online. De exemplu, poti incerca pe breslo.ro, la sectiunea furnituri.
    Sper sa iti fie de ajutor informatia.

  10. Laura Teodor

    29 noiembrie

    Hmm cateva dintre lucrurile ce imi plac : Imi plac culorile vii, briosele si cafeaua de dimineata, imi place marea, imi plac animalutele din fetru colorate… De asemenea imi place si stilul steampunk, gothic, culoarea neagra si bratarile din piele. Sunt o persoana a contrastelor, sper sa nu va fie prea greu 🙂

  11. nina

    29 noiembrie

    buna

    va rog ajutati-ma. de unde pot face rost de fetru. am cautat pe la magazinele de tesaturi si nu gasesc

  12. Anca

    29 noiembrie

    Ma alatur si eu! 🙂
    Iata cateva dintre lucrurile care imi plac si ma fac sa zambesc: toate lucrurile care au o poveste, obiectele vintage, perlele, dantela, bulinele, fundele, culorile, florile, caprioarele, accesoriile pufoase si cozy, accesoriile feminine si delicate, dar si cele statement, cupcakes&coffee.

  13. Raica Mihaela

    29 noiembrie

    Uuuuuu, ce interesant nu am mai participat niciodata la asa un eveniment. Ma inscriu si eu !
    Imi place la nebunie dantela si sclipiciul si culorile rosu, roz, mov :)) da , imi plac toate 😛 Si imi plac lucrurile vesele, copilaresc colorate, imi plac imprimeurile cu buline dar si animal print. Imi plac nasturii de toate felurile, brosele, agrafele colorate, lantisoarele lungi, bijuteriile din sarma si margelele jad galben.
    Iubesc dulciurile cu alcool si ciocolata.
    Si mie imi plac la nebunie obiectele in miniatura
    Multumim ca organizati schimbul de produse handmade 😀 si succes 😛

  14. monique

    29 noiembrie

    Si tot eu, pentru ca am uitat sa completez, imi place foarte mult aspectul vintage al lucrurilor, imi place foarte mult stilul „Shabby chic”, dantela, imi plac lucrurile fine si delicate.

  15. monique

    29 noiembrie

    oh, da si eu subscriu. imi place sa creez lucruri frumoase si colorate. Sa inviorez tinute prin creearea de accesorii vesele sau elegante.

  16. Adelina

    27 noiembrie

    Particip si eu! 😀

    Imi place dantela fina, accesoriile vintage in nuante maronii, movalii si galbene, bratarile si cerceii tip ciorchine, cerceii cu surub, margelele Murano. Culori preferate: negru, mov, albastru, galben, verde, maro, gri. Forme si elemente preferate: frunze, copacei, spirale, berbecuti, elefanti, masti venetiene, fundite. Imi plac la nebunie obiectele in miniatura! 😀

    Siii… cred ca ajunge 😀

  17. Ahhh! De abia asteptam! 🙂

    Am participat si anul trecut si mi-a placut foarte mult ce am primit! Am purtat totul cu drag!

    Mie imi place sa lucrez in lut si creez accesorii haioase.

    Imi plac verdele deschis (lime), turquoise-ul, galbenul-portocaliu. Imi plac accesoriile vintage. Imi plac lucrurile unice. Imi plac lucrusoarele delicate si ma amuza, de exemplu, „revistele” handmade.
    Citesc mult, beau multa cafea si visez mult.
    Imi place grafica si sunt innebunita dupa ilustratie.

  18. Andra C.

    26 noiembrie

    Ma bucur ca pot participa din nou la acest swap!
    Imi plac lucrurile dragute, mai nou imi place albul foarte mult, turcoazul si culoarea peach. Imi plac ramele foto, cerceii, coronitele de craciun, si in general majoritatea handmade-urilor facute cu gust.
    Spor la lucru spiriduselor!

  19. Aurelia

    25 noiembrie

    O idee grozava !!!! Sa daruim din suflet,stiind ca putem sa aducem un zambet,o bucurie altui suflet….din suflet pt suflet.Iubesc natura si tot ce are o forma nedefinita si totusi cu o poveste a sa aparte,cum ar fi florile de mina,stucturile din lemn,pietrile slefuite de timp,apa si vant…turcoazul si culoarea nisipului de mare.Sarbatori colorate-n suflet !!!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share