Facem swap de Crăciun- anul 2

Distribuie articolul:
Share

Noi, cei ce facem parte din călduroasa familie Atelierul, în calitate de spiriduși aproape magici ai lui Moș Crăciun, ne-am decis să găzduim și anul acesta un swap pentru voi toți cei creativi și darnici.

Eveniment deja cu vechime la Atelierul, swap-ul presupune un schimb de produse handmade între doi parteneri aleși aleator, produse create special pentru fiecare participant, cu mult drag. Dacă vrei să sții mai multe despre cum se va desfășura acest schimb, mai rămâi un pic cu noi și citeste mai jos.

Dacă îți place să creezi lucruri frumoase, dacă îți place să dăruiești și dacă vrei să te alături swapului organizat de noi, nu ezita să ne lași un comentariu la acest post cu ce îți place (poate fi o gamă de culori, forme, stiluri și orice altceva ce îl va ajuta pe partenerul tău de swap să te cunoască mai bine) în intervalul 17 noimebrie – 04 decembrie.

Nu uita, tot atunci, să ne scrii și nouă o scrisorică la swap@revista-atelierul.ro cu numele tău și adresa unde vei primi magicul pachețel.

Noi, ca niște spiriduși organizați ce suntem, vom aduna toate numele, le vom pune într-o tolbă specială, vom găsi pentru fiecare participant un partener și vă vom trimite toate datele acestuia prin email în data de 05 decembrie. Iar Moșul tău va rămâne secret, căci știm că îți plac surprizele.

Apoi urmează partea cea mai frumoasă în care vei crea ceva cu totul special pentru partenerul tău. Iar pentru că sărbătorile de iarnă sunt foarte aromate, pachețelul ce îl vei pregăti cu atâta migală, ne-am gândit că ar fi frumos să conțină și ceva bun – un mic desert, o ciocolățică, bomboane de pom, etc.

Urmează să duci pachețelul la cel mai apropiat oficiu postal, cât mai din timp, pentru ca acesta să ajungă la destinatar, sub brad, în timp pentru Ajunul Crăciunului.

Supercalifragilisticexpialidocious, nu-i așa?

Spor la crăciunit!

Surse fotografie  2

Comentarii
60 Comments
  1. Dida
  2. Red
  3. nina
  4. nina
  5. monique
  6. monique
  7. Andra C.
  8. Aurelia
Share