Expoziție string art

Distribuie articolul:
Share

Prima expoziție de string art organizată de Hubart în București este deschisă publicului până pe 2 decembrie 2011, la ceainăria Serendipity Coffee & Tea.

Tematica principală a colecției este geometria abstractă, pe care o veți regăsi deopotrivă în simboluri străvechi stilizate și mandale, precum și în tablouri cu motive florale și animale.

De la “Floarea vieții” la noduri celtice și de la tigrul stilizat la “harta Bagua”, lucrările inspiră un stil eclectic care așteaptă să fie descoperit la un ceai aromat, de sezon.

Colecția include 23 de tablouri realizate din ață și cuie bătute în plachete din lemn. Lucrările expuse pot fi luate acasă, la birou sau dăruite prietenilor dragi. Modelele pot fi personalizate, în termen de câteva zile, în funcție de preferințele cromatice ale clientului și de complexitate.

Fiecare tablou expus înseamnă minim câteva sute de cuie bătute. Cele mai complexe lucrări pot depăși 1.200 de cuie iar execuția lor completă, din faza de proiectare până la finisare, durează câteva zile.

Lucrările Hubart sunt realizate de Remus Hubati, artist handmade din Brașov cu o experiență de doi ani de zile de lucru cu tehnica string art.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share