CITEȘTI

Inspirație de Crăciun 9 – oameni de zăpadă...

Inspirație de Crăciun 9 – oameni de zăpadă

Distribuie articolul:
Share

Voiam să păstrez listele cu oamenii de zăpadă pentru atunci când va ninge prima dată, dar cum nu sunt semne c-o să avem zăpadă în decembrie zic că-i o idee bună să-i facem din ce avem la îndemână prin casă iar atunci când chiar va ninge să ieșim în parc și să facem unul pe bune!

 

Să începem cu cei mai mici și drăgălași oameni de zăpadă descoperiți de mine. Îi puteți face din alune :), panglici, materiale textile, nasturi, cârlige de rufe sau croșetați.

Oameni de zăpadă din alune

Om de zăpadă din panglici – tutorial

Cercei cu oameni de zăpadă

Oameni de zăpadă din nasturi

Om de zăpadă dintr-un cârlig de rufe

Oameni de zăpadă croșetați

Continuăm cu oameni de zăpadă reciclați din diverse materiale: dintr-o față de pernă, din becuri, dintr-un pulover sau pur și simplu făcuți din ghemuri de lână. Am adăugat în listă și un felinar decorat ca om de zăpadă dar mă gândesc că ăsta e mai greu de pus în practică, decât dacă facem un raid în parc și decorăm felinarele de acolo 🙂

Spătar om de zăpadă – tutorial

Felinar om de zăpadă

Oameni de zăpadă din ghemuri

Om de zăpadă reciclat – tutorial

Om de zăpadă din bec

Oameni de zăpadă din becuri

Puteți să faceți și fursecuri simple pe care să le decorați cu fețe de oameni de zăpadă, sau să îmbrăcați ciocolățele. Fetrul și fimo se potrivesc la fel de bine când e vorba de oamenii de zăpadă, iar în final puteți umple un glob transparent cu bile de poliester și să-i desenați o față sau puteți decora cutiile de cadouri cu pălărioară și morcov de hârtie.

Prăjituri cu oameni de zăpadă

Ciocolată om de zăpadă

Om de zăpadă din fimo

Om de zăpadă din fetru

Cutie de cadou – om de zăpadă – tutorial

Glob om de zăpadă

 

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share