Inspirație de Crăciun 14 – sănii și colindători

Distribuie articolul:
Share

Nu știu cum era la voi, dar eu țin minte că-n copilărie după ce ningea (da, nu mai am răbdare, vreau să ningă!) aveam două activități perfeate: săniușul și colindatul.

Acum le-am cam abandonat pe amândouă aşa că m-am gândit că în onoarea Crăciunurilor trecute trebuie să fac două liste de inspiraţie: una cu sănii şi una cu colindători.

Când eşti copil şi mergi la săniuş orice te ajută să aluneci pe zăpadă mai repede se poate consiera „sanie” , dar pentru că vorbim aici de ornamente şi decoraţiuni de Crăciun al caror scop este în principal decorativ, am căutat cele mai frumoase şi speciale sănii: din lemn – pictate şi decorate cu grijă sau din carton – fie în varianta de felicitare, fie care suport pentru globuri sau chiar cutie de cadou.

Sanie pictată

Sanie de dat cadou

Sanie de lemn – ornament

Sanie cu pisică

Sanie pentru globuri

Felicitare cu sanie – tutorial

În ceea ce priveşte colindătorii, m-am îndrăgostit de ideea felicitării personalizate – e festivă şi foarte amuzantă! Am mai găsit pentru voi: o siletă de pus în grădină, dar pe care eu aş folosi-o pusă pe un raft, cu niste lumînări sau luminiţe în spate, modele de colindători pe care îi poţi face din materiale textile sau din cartonul rămas de la hârtia igienică (cu şosete pe post de căciuliţe), bibelouri recondiţionate (sau mai bine zis aruncate în cutia cu vopsea) şi o felicitare cu un ren guraliv.

Siluetă cu colindători

Felicitare cu colindători personalizată

Păpuși colindătoare – template

Statuete recondiționate

Colindători din carton

Felicitare cu ren colindător

Comentarii
2 Comments
  1. Rux
Share