CITEȘTI

RazArt, Geller Wear & Florentina Tudosie la T...

RazArt, Geller Wear & Florentina Tudosie la Târg și Atelier de Crăciun

razart targ handmade de craciun
Distribuie articolul:
Share

Ultimele dintre participantele noastre la Târgul & Atelierul de Crăciun din acest weekend sunt RazArt, Geller Wear și Florentin Tudosie.

RazArt vine cu bijuterii și cutii din lemn pictate. Creațiile ei sunt fie elegant-vintage, fie dulce-copilăresc iar explicația pentru această combinație neobișnuită o găsim pe site-ul ei:

RazArt, un loc din Lumea lui Mirătot

Mirătot este stăpanul Totului. El este cel care privește mirarea și face totul posibil. În Lumea lui Mirătot, îngerii dansează tango, animalele au case așezate pe petalele florilor, fluturii sunt vehicule pentru păsări și oamenii pot zbura (atât în ei cât și-n văzduhuri).

 

razart targ handmade de craciun

Geller Wear va participa la târgul nostru cu accesoriile sale din mărgele de hârtie, cu brățări împletite dar și cu noile sale creații „metalice”: Întotdeauna voi fi atrasă de metale, nobile sau nu. Mă fascineaza tehnicile de prelucrare a lor și modurile de folosire. Unul din aceste moduri se reflectă în cămașa de zale purtată de cavalerii medievali. Mereu am căutat o metodă de a aduce o notă proaspătă acestei tehnici. Iată incercarile mele. 

Pe Florentina Tudosie o știți deja din tutorialele și articolele din Atelierul, dar în caz că nu știați deja ea e și meșter de ornamente de Crăciun, atât pentru incubator107 dar și pentru Atelierul. Cu ea vă vedeți în weekend și la târg unde puteți să-i cumpărați globurile din fetru sau puteți să vă faceți împreună cu ea ornamente de Crăciun neconvenționale!

ornamente de craciun atelier

 

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share