CITEȘTI

Din lumea cosmeticelor handmade – balsam de buze

Din lumea cosmeticelor handmade – balsam de buze

Distribuie articolul:
Share

Prima testare pe acest an şi vă pot zice că a fost una remarcabilă din care am avut multe de învăţat.

În continuare o să vă povestesc despre balsamul de buze Pup’em caramel marca Herbine, efectele sale, precum şi părerile mele personale rezultate din această interacţiune.

Primul impact

Modul în care acest produs se prezintă este unul foarte cochet, estetic, dar şi simplu. În magazinul Herbine veţi descoperi detalii despre acest produs, compoţie, precum şi indicaţii.

Adică pupă-le!
Sunt dulci, moi, aromate şi irezistibile. Vorbesc de buzele tale atinse cu acest balsam de buze delicios. Este dulce dulce şi are aromă de caramel. Aveţi grijă şi de buzele copilaşilor voştri folosind acest balsam absolut irezistibil.

Ingrediente

Unt de shea organic, unt de cacao dezodorizat, ulei de ricin, ceară de albine, pudră de stevia, aromă organică de caramel.

Deci numai componente naturale şi benefice. Putem fii liniştiţi.

Primele impresii

Încep prin a spune că nu sunt un consumator înrăit al balsamurilor de buze şi asta nu că nu aş avea nevoie, dar am tot testat produse pe care le abandonam după o primă folosire, apoi din comoditate sau pentru că îmi aminteam de cele mai multe ori când eram afară în frig. De această dată am încercat să nu mai uit şi sa-l folosesc frecvent şi pot recomanda acest lucru drept un obicei sănătos şi foarte indicat în aceste vremuri geroase.

Prima impresie a fost una pozitivă. Recipientul era frumos ambalat, cu un design chic, marca Herbine, pe etichetă erau specificate toate datele necesare: denumirea produsului, numele producătorului, ingrediente, precum şi termen de valabilitate. Acest ultim aspect m-a impresionat, pentru că nu este des întâlnit la produsele handmade şi este foarte important, prentru că ştim bine că ceea ce durează o veşnicie nu este cu adevărat natural. Termenul de valabilitate este unul destul de generos, aproximativ 6 luni, iar prezentarea promite mult.

Produsul are o consistenţă foarte bogată, culoare plăcută şi miros delicios. Vă jur că prima intenţie este de al gusta şi nu de al întinde pe buze.

Testare

Pentru că este foarte consistent pentru primele secunde se întinde destul de greu, dar la contactul cu căldura buzelor se înmoaie şi formează un strat serios şi protector. A fost prima dată când am încercat un balsam natural, iar prima diferenţă mi s-a părut a fi consistenţa, apoi un gust uşor gras, care nu m-a mai deranjat după încă două-trei folosiri.

Cel mai bun test

Era o zi a săptămânii trecute, când ştim cu toţii că gradele în termometre au fost mult sub zero. Ca în fiecare zi mă îndreptam spre locul de muncă. Am decis înainte de a pleca să supun balsamul la testul final: rezistenţă şi protecţie, pentru că multe produse miros frumos, au gust plăcut, dar trebuie să ne şi ajute şi să protejeze buzele noastre.

Rezultatul testului? Am ajuns cu bine, buzele mele au fost bine protejate, nu s-au mai crăpat din cauza frigului, le simţeam moi. Am băut cafeaua de dimineaţă şi pe la ora 10 mi-am dat seama că deşi stratul gros de balsam pe care îl dădusem de dimineaţă dispăruse, senzaţia încă persista. E greu de descris în cuvinte, dar încă simţeam că există şi încă îi simţeam efectele şi gustul. Acest fapt l-aş numi miraculos în cazul meu, o persoană care “mănâncă” la propriu orice ruj, balsam, luciu de buze sau orice alt produs similar.

După o folosire de mai multe zile am remarcat că buzele mele sunt mai puţin crăpate, ca nu mai smulg cu dinţii acele pieliţe ce se formau şi că sunt mai hidratate. Așadar, înafară de faptul că le hidrataţi şi protejaţi, dacă sunteţi ca mine puteţi scăpa şi de un obicei urât.

Raport calitate/ preţ

La acest aspect delicat balsamul Herbine a ieşit mai mult decât învingător. Un recipient costă 13 ron, iar consistenţa sa bogată permite o utilizare îndelungată. Poate suna stupid exemplul, dar într-o săptămână am învârtit o singură data dispozitivul de la baza recipientului, asta ca să vă faceţi o vagă impresie cât poate dura.

My friends love it!

Pentru ca testarea să fie şi mai edificatoare, sora mea precum şi o bună prietenă, ambele fane balsamuri de buze, l-au testat. Pot spune că am o idee de cadou pentru ele când va fi nevoie. Au fost foarte încântate.

În încheiere vreau să-i mulţumesc Anei de la Herbine pentru că mi-a dat ocazia să testez un produs cu adevărat calitativ. Pot spune numai lucruri de bine despre acest produs şi vi-l recomand cu căldură pentru zilele geroase.

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share