CITEȘTI

incubator107 PISTRUI, nocturna câmpenească

incubator107 PISTRUI, nocturna câmpenească

Distribuie articolul:
Share

E sâmbătă noapte și ai rămas în București. Ia-ți pistolul cu apă, trage-ți cărarea pe mijloc, pistruiază-te, ia merindele și galbenii și vino la PISTRUI, nocturna câmpenească. Invitația ți-o dăm noi, numai spune-ne că vii la [email protected]. Hai că-ncepe la 21.00 în Popa Nan 82 și nu știm când se termină în mansarda plină de iarbă din Traian 107.

Începem seara ca în tabără, cu un poker și-o bătaie. Ne potolim, o punem de-o clacă și transformăm șosetele în păpuși animate, gătim și ne masăm. Ce-ai putea vrea mai mult? Păi să vorbim despre yachting, de exemplu. Și dacă tot nu ți-a ajuns – na’ ce-a făcut Grolschu’ – ditai documentarul despre ieșirea din timp și tehnologie.

 La miez de noapte intrăm în Fierbințeanu cu un concert acustic. Bașca, pornim un război acvatic așa că scoate pușca și pregătește hainele de schimb. Și-apoi hai spre mansarda din Traian 107. E timpul să ne intrepretăm visele, să cântăm la chitară și să ne întindem pe podeaua vegetală, cadou de la Desculț în iarbă. Proiectăm scurt metraje Shorts Up și când răsare soarele Joel ne cântă la boluri tibetane.

Dimineața, facem picnic pe iarbă. Bună dimineața, pistruiatule!

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Flory

    6 iulie

    Nocturna aceasta se va tine in Mansarda Incubatorului, Str. Traian, nr 107. 🙂 Va asteptam!

  2. Flory

    5 iulie

    Din cate am vazut, a avut loc un incendiu asta seara la Popa Nan 82 si vom gasi o alta locatie pentru Nocturna. O sa anunt de indata ce voi sti mai multe detalii.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share